VSENV
Image default
Vakantie

Glamping in een safaritent

Geef je volgende kampeervakantie wat extra glamour en kies dit jaar voor een glamping vakantie. De safaritenten die je op www.glampings.com vindt bieden ruimte (zowel binnen als buiten), comfort en zijn gewoon enorm classy. Slapen in een safaritent is een avontuur, maar dan zonder ongemakken.

Boek een safaritent met een groep vrienden, of ga met het hele gezin op een avontuurlijke vakantie in Nederland, of één van de populaire Europese vakantielanden. Je safaritent is helemaal voor je ingericht als je aankomt.

Wat kun je verwachten?

Je kent de safaritent misschien van de verhalen over ontdekkingsreizigers die Azië en Afrika in kaart brachten. Zij hadden al door dat de safaritent beschutting biedt, maar ook lekker open kan worden gezet, voor de broodnodige ventilatie. Bovendien is een safaritent best makkelijk op te bouwen.

Over dat laatste hoeven jullie je geen zorgen te maken, want alles staat al voor je klaar. Een safaritent is als eigenlijk als een vakantiehuisje, maar dan van oerdegelijk zeildoek. Er zijn meerdere slaapkamers met echte bedden. Er is een gezellige gemeenschappelijke voortent die dienst doet als woonruimte en een eenvoudige keuken heeft alles wat je nodig hebt om elke dag lekker te eten. Ook een koffiezetapparaat ontbreekt niet, iets waarmee je elke dag blij gaat zijn.

Overigens weten we uit ervaring dat je echt niet elke dag gaat koken, want bij kamperen hoort eten van de barbecue. Voor het barbecueën heb je ruimte genoeg, want de safaritenten staan op bijzonder ruime standplaatsen. Is het eten klaar? Op de veranda staat de tafel al gedekt: “Aan tafel!”

Ontdek de wereld vanuit je safaritent

Dat je niet ver hoeft te reizen om nieuwe dingen te ontdekken wordt al snel duidelijk. Het lijkt soms wel alsof de safaritent de ontdekkingsreiziger in ons doet ontwaken. Want gasten die een verblijf in een van de luxe safaritenten boeken blijken er erg vaak op uit te trekken. Bezoek de omgeving, ga lekker wandelen of fietsen of boek een van de activiteiten. Duik tussendoor in het zwembad van de glamping of ga lekker op onderzoek uit in een nabijgelegen dorp. En als je aan het eind van de dag weer terug bent bij je safaritent, lees je verder in dat boek waar je al de hele tijd aan wilde beginnen.

Boek je safaritent vandaag

Zin in een luxe glampingvakantie waarbij jullie slapen in een echte safaritent? Bezoek dan direct glampings.com en boek je verblijf vandaag nog. Of morgen, want het aanbod is zó enorm, dat je waarschijnlijk niet zo 1-2-3 kunt kiezen. Maar wacht niet te lang, want ze zijn enorm geliefd!