VSENV
Image default
Vakantie

Campings aan zee

Ga je dit jaar op vakantie naar de camping, of ga je naar de zee? Of doe je het allemaal en boek je een verblijf op een camping aan zee?

Vind je kiezen moeilijk? Dan sta je voor een uitdaging, want alleen al in Nederland kun je voor het ultieme vakantiegevoel terecht op tientallen campings aan zee. Maar waarom zou je niet verder kijken? Want ook in België, Frankrijk, Italië en Kroatië is een divers aanbod aan campings te vinden die niet ver van de zee liggen.

Elke camping aan zee heeft zijn eigen sfeer en faciliteiten. Maar ze hebben allemaal met elkaar gemeen dat het geluid van de golven de soundtrack van je vakantie aan zee vormen. Vanuit je luxe safaritent, je lodge of je huisje sta je in mum van tijd op het strand. Voel het warme zand tussen je tenen terwijl de kinderen de hele dag in de weer zijn met hun schep, het zand en het water.

Luxe kamperen aan zee

Kies je voor één van de campings aan zee van glampings.nl dan kies je voor een superdeluxe kampeervakantie aan zee. Dat zit hem niet alleen in de faciliteiten van de door ons geselecteerde campings aan zee, maar vooral ook in de accommodatie. Natuurlijk, het sanitair is op orde, de meeste campings aan zee hebben een restaurant, een speeltuin en zwembad en alles wat je zou mogen verwachten van een goede camping. Maar de grote luxe zit hem in het feit dat je kampeeraccommodatie al helemaal voor je klaarstaat bij aankomst.

Die oude bungalowtent kun je lekker op zolder laten liggen. Deze vakantie verblijven jullie in een ruime en stoere bungalowtent, compleet met echte bedden en een eigen keuken. Of misschien toch in een huisje met direct uitzicht op de branding?

Het kan allemaal. Ontdek het zelf, op glampings.nl.