VSENV
Image default
Woning en Tuin

De modieuze Fusion pooltafel en zijn talrijke modellen

Om een unieke tafe; met de beste vormgeving te combineren, werd de moderne pooltafel van Fusion in verschillende versies ontworpen.

Een moderne pooltafel en zijn uitstekende multifunctionaliteit

Omdat in de loop van de laatste jaren de ontwerpsmaak totaal andere vormen heeft aangenomen, heeft Fusion een heel bijzonder concept bedacht. Het concept wordt niet alleen gekenmerkt door diversiteit, maar ook door een individuele touch. Elke op maat gemaakte eettafel of pooltafel is onderhevig aan een uniek ontwerp. De individuele wensen van de klant worden op een moderne manier in het ontwerp van de pooltafel verwerkt. Dit maakt een onmiskenbare vormgeving van elke afzonderlijke Fusion tafel mogelijk. Fusion biedt zijn klanten een ruime keuze uit totaal verschillende collecties. De klant kan direct aan het begin voor de gewenste collectie van de design pooltafel kiezen. De gekozen ontwerpcollectie dient dan als basis voor de latere keuze van het model.

Talrijke keuzemogelijkheden en een opvallend ontwerp

Met de verschillende collecties heeft Fusion zich ten doel gesteld aan alle smaken en ideeën van zijn klanten tegemoet te komen. In de loop van de laatste jaren zijn er totaal verschillende ontwerpen van de Fusion pooltafel ontstaan. De ontwerpen verschillen niet alleen in de gebruikte materialen, maar ook in totaal verschillende stijlen.

De dromerige Vintage Collectie

De Vintage Collection wordt niet alleen gekenmerkt door zijn opvallende vormgeving. Vooral het gebruikte hout maakt de pooltafel van de Vintage Collection tot een echte blikvanger. Losse eiken planken zijn door talloze recyclageprocessen verwerkt, zodat ze perfect in het geprefabriceerde metalen frame passen. Het gebruikte eikenhout combineert een traditionele vormgeving met een moderne vorm. Dit geeft de pooltafel een heel uniek uiterlijk.

De robuuste Rock Reverso Tops

Een 3 millimeter hoog TECHLAM paneel vormt de basis van de Rock Reverso collectie. Het is ook de reden waardoor deze tafel een echte design pooltafel is. De Rock Reverso collectie heeft ook twee verschillende tafeloppervlakken. Eén tafelblad wordt gekenmerkt door zijn moderne houtfineer. De andere uitvoering overtuigt met een keramische achtergrond van hoge kwaliteit. Dit laat de klant vrij om te kiezen welk tafelblad gebruikt wordt. Het tafelblad van de Rock Reverso wordt ook gekenmerkt door de hoogste weerstand. Behalve een lange levensduur is hij daardoor ook gemakkelijk te onderhouden. Naast een uitstekend uiterlijk wordt in deze collectie ook de antibacteriële bescherming niet verwaarloosd. Een oppervlakteverzegeling voorkomt de vorming van bacteriën en ziektekiemen. Precies daarom is de Rock Reverso collectie niet alleen ideaal als pooltafel, maar ook voor een eettafel.

Pure elegantie met het Black Label
Zwart staat niet alleen voor de moderne pooltafel, maar geeft ook de hoogste elegantie weer. Het frame van de pooltafel wordt gekenmerkt door een matte poedercoating. Dit werd perfect gecombineerd met een zwarte band en een zwarte stof. De drie enkele tafelbladen kunnen individueel bedrukt worden naar wens. Hoogglans gepolijst 8 millimeter dik gehard glas onderstreept de elegante vormgeving. Om het concept van elegantie compleet te maken is de zwarte Aramith kit ideaal. Het inspireert met zwart gematteerde keuen en geeft je huiskamer een echte professionele sfeer.

Een moderne pooltafel inspireert vooral door een gevarieerde ontwerpkeuze. Dit is precies wat de Fusion pooltafel onderscheidt van de rest.