VSENV
Image default
Woning en Tuin

Inbrekers maken geen kans met een goed veiligheidsslot op je deur

Als je aan een inbreker denkt, denk je aan een snel en behendig iemand die vluchtig je huis in een uit is om je waardevolle spullen mee te nemen. Niemand denkt graag aan inbrekers en aan inbraken in hun eigen huis, maar helaas gebeurt het alleen maar vaker de laatste jaren. Om het deze nare wetsovertreders moeilijker te maken zijn veiligheidssloten aanbrengen op je deur onmisbaar.

Waarom veiligheidssloten onmisbaar zijn

De bekende reclame van het alarmlampje blijft waarschijnlijk bij iedereen in zijn hoofd hangen: ga nooit je huis uit zonder je deur op slot te doen, ook al is het maar voor eventjes. Alsnog kunnen inbrekers makkelijk binnenkomen, door bijvoorbeeld een pasje of door over de schutting te klimmen en de minder beveiligde achterdeur in te trappen.

Hierom zijn extra sloten onmisbaar en daarnaast ook nog heel veilig. Zo bescherm jezelf tegen inbrekers. Een inbreker zal namelijk niet veel moeite doen en meteen weer weg zijn als ze merken dat je huis goed en extra beveiligd is. Doordat de meeste veiligheidssloten SKG (Stichting Kwaliteit Gevelbouw) goedgekeurd zijn en het Politiekeurmerk Veilig Wonen hebben weet je zeker dat je er goed aan doet om een veiligheidsslot aan te schaffen.

Waar de veiligheidssloten te koop zijn

Voor het uitgebreid bekijken en uitkiezen van een goed veiligheidsslot kun je langs een bouwmarkt of surfen op het net. Er is veel keuze en op het begin zal je misschien niet zeker weten welke slot bij je deur past. Hiervoor kun je altijd contact opnemen met de klantenservice bij de bouwmarkt of online advies opvragen. Meestal valt uit de beschrijving en naam van het slot al veel te halen.

https://www.veiligheidsslotenshop.be