VSENV
Image default
Zakelijk

Om deze reden wil je een refurbished kleurenprinter kopen

Een refurbished printer is misschien niet het eerste ding wat op je wensenlijstje staat, als het aankomt op handige apparaten om in huis te hebben. Een refurbished kleurenprinter is echter wél heel functioneel voor in huis. Nog niet overtuigd? Lees hier waarom je vandaag nog een refurbished kleurenprinter wilt aanschaffen.

  1. Het is een milieubewuste keuze

Met een refurbished printer maak je een milieubewuste keuze. Je kiest namelijk voor een tweedehands apparaat wat een nieuw leven krijgt. Bovendien is deze printer van tevoren gecheckt door een specialist. Die zorgt er bovendien voor alle kapotte onderdelen vervangen zijn voor nieuwe en dat jij garantie hebt op jouw product. Win-win in onze ogen.

  1. Je betaalt minder voor de aanschaf

Aangezien een refurbished printer niet gloednieuw is betaal je ook minder voor jouw printer. En dat kan behoorlijk veel schelen in de kosten. Fijn, want hierdoor kun je jouw hardverdiende euro’s weer uitgeven aan andere leuke dingen. Lees ook andere redenen om een refurbished printer te kopen.

  1. De printer wordt volledig gecontroleerd en vernieuwd

Wanneer je een printer koopt wil je natuurlijk wel dat deze gewoon goed is. Dan is het fijn om te weten dat jouw ‘nieuwe’ refurbished printer is nagekeken door een expert die er veel verstand van heeft. Bovendien worden onderdelen die kapot zijn, of aan vervanging toe zijn gerepareerd. In sommige gevallen wordt ook een volledig nieuw onderdeel geplaatst om het apparaat weer optimaal te laten werken. 

  1. Je krijgt een keurmerk

Nouja, jij niet (gefeliciteerd, je bent goedgekeurd) maar je printer. Aan de hand van dit keurmerk kun je dus ook altijd checken of je wel een ‘echte’ refurbished printer en geen gewone tweedehands printer koopt. Hiermee weet je dus zeker dat je een kwaliteitsproduct aanschaft dat in goede conditie is. 

  1. Er zit standaard garantie op

Er wordt bij Refurbishedprinter.nl standaard garantie gegeven, en deze kun je eventueel verlengen. Dit kan bijvoorbeeld met 6, 12 of 24 maanden. De standaard garantie wordt bepaald op basis van de aankoopwaarde van de printer.

 

Zoals je ziet zijn er wel meerdere  redenen te bedenken waarom je zou kunnen kiezen voor een refurbished printer. Ben jij al overtuigd? Kijk dan eens op Refurbishedprinter.nl. Hier vind je een ruim aanbod van refurbished printers!