Betonplaten en stelconplaten kopen voor een aantrekkelijke prijs

door

Betonplaten en stelconplaten kopen voor een aantrekkelijke prijs

De Keij Betonplaten & Keerwanden is een totaalleverancier van betonplaten, keerwanden, stelconplaten, sleufsilo’s en megablokken, die u allemaal tegen een scherpe prijs kunt kopen voor uw bouwproject. Hun specialisme op het gebied van betonplaten is zeer breed, waardoor het kopen van hun materiaal altijd zal slagen. De beton- en industrieplaten van dit bedrijf zijn altijd van hoge kwaliteit en worden nauwkeurig op de wensen voor uw project afgestemd. Naar uw voorkeur kunnen ze ook worden uitgevoerd met constructieve wapening en hogere aslasten. Deze zijn aan te raden wanneer er bijvoorbeeld zeer zware objecten de druk op de platen opvoeren. Professioneel advies van het personeel kan u goed helpen met het aanschaffen van het juiste materiaal.

Betonplaten kopen met de perfecte maten voor uw project

Alle betonplaten van De Keij Betonplaten & Keerwanden kunt u in diverse maten en verschillende diktes kopen. Ze zijn verkrijgbaar in de diktes 14, 16, 20 en 25 centimeter. In overleg met u weten ze iedere betonplaat op maat te maken, zodat ieder project een succes wordt. De gebezemde toplaag van stelconplaten zorgt voor extra grip. Dit is ideaal om de plaat in te zetten voor terreinverharding of als toegangsweg. De scherp geprijsde stelconplaten zijn tegen veel gewicht bestand, want ze kunnen tot 25 ton asdruk aan. Indien gewenst kunnen de beton- stelcon- of industrieplaten tijdelijk worden gelegd en later op een andere locatie worden toegepast.

U ontvangt altijd gedegen advies

Uw bedrijfsterrein is sneller klaar voor gebruik dan u denkt met de materialen en diensten van De Keij Betonplaten & Keerwanden. Vanwege een groot aantal standaardmaten die het bedrijf biedt, kunt u de stelconplaten en andere betonplaten eenvoudig kopen en worden ze tegen de scherpste prijs snel aan u geleverd. De specialisten van De Keij Betonplaten & Keerwanden staan bovendien voor u klaar om advies te geven over de benodigde beton- of stelconplaten. Ze kunnen u bijvoorbeeld informatie geven over de dikte van het zandbed, het soort zand wat als onderlaag nodig is, het hijssysteem en nog veel meer. Neem contact op met deze deskundige leverancier en realiseer uw bouwproject eenvoudiger en sneller dan verwacht.

Over de auteur