VSENV
Image default
Zakelijke dienstverlening

Ontvang ondersteuning van een hoger veiligheidskundige

Het is erg belangrijk om veilige arbeidsomstandigheden te garanderen voor uzelf en uw werknemers. Het kan echter lastig zijn om dit te organiseren, omdat u niet precies weet waar u moet beginnen. U kunt in dat geval het advies van de specialisten van Penta Advies Groep gebruiken. Dit bedrijf is sinds 2005 een gespecialiseerd adviesbedrijf voor veiligheid, gezondheid, kwaliteit en milieu in diverse branches. Zij voorzien allerlei verschillende soorten bedrijven van advies op het gebied van hoger veiligheidskunde. U kunt het advies van deze specialist vertrouwen, aangezien zij ruime ervaring hebben bij verschillende organisaties. De ervaren medewerkers van Penta Advies Groep nemen de opgedane ervaring mee naar nieuwe opdrachtgevers, om een gedegen advies op stellen met betrekking tot hoger veiligheidskunde. Zij geven niet enkel een advies, maar bieden ook praktijkinformatie, zodat het advies eenvoudig in de praktijk kan worden gebruikt.

Wat kan deze specialist voor u betekenen

De specialisten van Penta Advies Groep voeren als hoger veiligheidskundige graag diverse werkzaamheden voor u uit. U denkt hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Het opstellen en beoordelen van jaarplannen, beleidsplannen, bouwveiligheidsplannen en diverse andere soorten plannen en documenten.
  • Het uitvoeren en begeleiden van ontwerpstudies.
  • Het uitvoeren van ongevalsonderzoeken door middel van diverse methodes.
  • Risicomanagement.
  • Het opstellen van het arbobeleid van uw organisatie.
  • Het onderhouden van uw contacten met stakeholders, overheden en inspectie-instanties.
  • Het bieden van veiligheidsadvies en hierover trainingen, voorlichtingen en presentaties verzorgen.

Deze hoger veiligheidskundige heeft dus een brede dienstverlening.

Neem contact op

Wilt u de mogelijkheden met betrekking tot ondersteuning van deze specialist bespreken? Neem dan gerust contact met hen op. Ze vertellen u graag meer over de uitgebreide dienstverlening en hoe zij als hoger veiligheidskundige uw organisatie kunnen ondersteunen. U garandeert hiermee veilige arbeidsomstandigheden voor uzelf en uw werknemers op basis van een goed doordacht plan dat u uitvoert door middel van helder praktijkadvies.