VSENV
Zakelijke dienstverlening

Schakel een China sourcing company in

Heeft u een product dat u wilt produceren in China en weet u niet hoe u het beste de kwaliteitscontrole kunt uitvoeren? Of importeert u al geproduceerde producten vanuit Azië? Hoe uw processen ook in elkaar steken, bij CSP kunnen ze u helpen met de kwaliteitscontrole als China sourcing company. Hiermee vermijdt u ontevreden klanten en kunt u ervan op aan dat wat u levert van de best mogelijke kwaliteit is. De service van CSP komt in veel verschillende vormen en is aan te passen aan uw wensen en eisen. Wilt u weten welke dit vorm kan aannemen? Lees dan snel verder.

Een kwaliteitscontrole in China laat u door CSP doen

Wanneer u de taal niet spreekt en de cultuur niet kent, is het moeilijk om een productie op te zetten of kwaliteitscontroles uit te voeren in China. Als China sourcing company kan CSP u helpen met deze zaken. Zo voorkomt u dat er foutieve producten uw klanten bereiken. Voor zowel vóór, tijdens als na het proces van productie, kunnen zij een grondige kwaliteitscontrole uitvoeren bij het desbetreffende bedrijf in China. Wilt u voor meer zekerheid gaan? Het is ook mogelijk om ze in te schakelen voor de gehele productie van uw producten in China als sourcing company. Ook kunnen ze de import en export op zich nemen. Zo bent u verzekerd van kwaliteit en komen de goederen tijdig en correct aan in Nederland.

Kies voor zekerheid

Wilt u ook zekerheid wanneer u kiest voor het importeren van, exporteren vanuit of produceren in China? Kies dan voor de kennis en kunde van CSP. Zij weten wat te doen in elke situatie en zijn specialist in productieprocessen in China. Kies voor zekerheid en een proactieve aanpak. Ze denken graag met u mee wat de beste opties zijn voor uw businessplan en bestaande processen. Neem gerust contact op en laat u informeren.