VSENV
Image default
Aanbiedingen

Waarom een speeltuin kopen een goed idee is

Heeft u een eigen winkel of zaak? Dan is het een goed idee om een speeltuin te kopen. Waarom? Een speeltuin kopen voor in of aan uw zaak is een goede manier om klanten met kinderen te lokken. Terwijl mama en papa rustig in uw zaak komen winkelen, spelen de kinderen naar hartenlust in de speeltuin. Zo zijn klanten met kinderen meer geneigd uw bedrijf binnen te stappen, maar ook om langer te blijven. Natuurlijk is een speeltuin ook goed om het imago van uw bedrijf te boosten. Wilt u ook een speeltuin kopen? Dan rest natuurlijk nog de vraag waar u dit kunt doen. Het antwoord: bij Ameco Playgrounds!

Experts in het ontwerpen van speeltoestellen

Als u een speeltoestel kunt kopen, rekent u op de experts van Ameco Playgrounds. Dit bedrijf heeft een ruime ervaring met het ontwerpen van verschillende speeltuinen en speeltoestellen. Wat voor speeltoestel wilt u laten ontwerpen? Een klein speeltoestel voor aan uw winkel in de Dorpstraat? Of wilt u een speeltoestel laten ontworpen voor uw indoor kinderspeeltuin? Het kan allemaal bij dit bedrijf. Ameco Playgrounds heeft al talloze ontwerpen gemaakt voor klanten in binnen- en buitenland.

Ontdek de uitstekende kwaliteit en service van Ameco Playgrounds

Wie een speeltuin wil kopen of een speeltoestel laat ontwerpen bij dit bedrijf, ontvangt een totaalservice. U wordt nauw betrokken bij elke stap van het ontwerp. Zo ontvangt u steeds een speeltoestel volgens uw wensen en specificaties. Tevens wordt elk toestel ontworpen passend bij het thema van uw bedrijf of recreatiecentrum en voldoet het aan de strengste regelgeving op het gebied van de veiligheid. De productie van uw toestellen gebeurt vervolgens in een gespecialiseerde fabriek. Hierna komen professionele monteurs langs op locatie om uw speeltoestellen te monteren. Zo geniet u binnen een mum van tijd van het resultaat en van de blije gezichten van de kinderen. Ontdek er meer over en bezoek snel de website van deze specialist in speeltoestellen.

Gerelateerde artikelen

4 drinkbekers die je prima kunt geven als relatiegeschenk

Is de snelheid van een slow juicer echt belangrijk?

Hittegolf in opkomst