VSENV
Image default
Aanbiedingen

iPhone 7 scherm vervangen, waar kun je dat laten doen?

Als na jaren van intensief gebruik het scherm van je iPhone het heeft begeven, is het waarschijnlijk tijd voor een nieuwe. Niet een nieuwe iPhone, maar tijd voor een nieuw scherm. Als je scherm niet meer werkt is er meestal niets aan de hand met de rest van de telefoon. Door alleen het scherm te vervangen in plaats van een heel nieuw toestel te kopen bespaar je dus veel geld. Een iPhone 7 scherm vervangen bij GSM Reparatie Centrum kan voor een betaalbare prijs in slechts 20 minuten. Je kunt je iPhone afgeven op een van hun vestigingen in Utrecht, Nijmegen of Oosterhout, of je kunt je iPhone 7 ook naar ze opsturen. Als je je iPhone hebt opgestuurd krijg je deze binnen twee dagen weer terug met 12 maanden garantie en kun je voorlopig weer een tijdje vooruit.

 

Wil je je iPhone 7 scherm laten vervangen?

De iPhone 7 met een 4,7 inch scherm werd in 2016 door Apple uitgebracht als opvolger van de iPhone 6S Plus. Het scherm van de iPhone 7 is gemaakt van extra sterk glas een als je dan ook nog een screenprotector had aangebracht kan het apparaatje een behoorlijk lange tijd mee gaan. Maar zelfs met extra beschermende toevoegingen als een screenprotector kunnen er na verloop van tijd toch beschadigingen en mankementen aan het scherm ontstaan. Door bij mankementen je scherm te laten vervangen is je iPhone 7 weer zo goed als nieuw.

 

Wanneer moet je je iPhone 7 scherm laten vervangen?

Het scherm van een iPhone 7 is een van de belangrijkste onderdelen en wordt ook intensief gebruikt. Geen wonder dat het scherm meestal als eerste gebreken begint te vertonen. Het scherm kan al snel beschadigd raken door harde voorwerpen als sleutels of als je hem per ongeluk op een harde vloer laat vallen. Krassen zijn misschien niet zo erg. Ze zijn misschien vervelend zijn voor de leesbaarheid maar je telefoon is dan wel nog steeds waterdicht. Als je scherm echt is gebarsten door een val is dat niet het geval. Daarnaast kan er ook intern wat mis gaan met het display. De touchscreen functie kan bijvoorbeeld het ineens niet meer doen, je scherm kan ‘bevroren’ zijn en je kunt last hebben van dooie pixels of een ingebrand scherm. Dit soort gebreken geven aan dat het tijd is om je iPhone 7 scherm te vervangen.