VSENV
Image default
Aanbiedingen

Welke hoogwerker moet ik hebben?

Welke hoogwerker moet ik hebben?

Moet je een klus doen, waarbij je op hoogte moet werken? Dan is een hoogwerker ideaal. Zo kun je namelijk een stuk makkelijker omhoog om dingen op te bouwen of af te breken, maar kun je ook bij plekken waar je met een ladder niet goed bij komt. Wil je bijvoorbeeld de ramen van jouw gebouw zelf lappen, dan komt een hoogwerker goed van pas, om goed bij alle ramen te kunnen komen. Het voordeel van een hoogwerker ten opzichte van een ladder is dat je een stuk stabieler staat en de kans op ongevallen wordt verkleind. De vraag is alleen hoe je aan zo’n hoogwerker kunt komen en welke je nodig hebt. Gelukkig hoef je voor een eenmalige klus niet meteen zelf een hoogwerker te kopen, maar kun je deze huren. Lees hier welke opties je hebt!

 

Deze hoogwerkers zijn er

Heb je nog nooit een hoogwerker gehuurd, maar kun je er nu toch niet meer omheen? Dan heb je waarschijnlijk geen idee, welke hoogwerker je nodig hebt. Het grote aanbod maakt het niet makkelijker, want er zijn een aantal verschillende soorten hoogwerkers die ieder hun eigen voor- en nadelen hebben. De ene hoogwerker is geschikter voor bepaalde situaties dan de andere. We stellen je hier een aantal verschillende opties voor!

 

  • Auto hoogwerker: Bij deze hoogwerker is de knikarm op de auto bevestigd, waardoor je de hoogwerker eenvoudig kunt besturen en verplaatsen.

  • Aanhangwagen hoogwerker: De naam zegt het al, deze hoogwerker kan als aanhanger fungeren en kun je dus heel makkelijk aan je auto koppelen om hem te verplaatsen.

  • Knikarm  hoogwerker: Dit is een traditionele hoogwerker, waaraan je waarschijnlijk het eerst zult denken. Het voordeel is dat de arm kan worden ingeklapt, waardoor hij maar weinig ruimte inneemt. Ook kun je de arm erg lang maken zodat je grote afstanden kunt overbruggen.

  • Schaarwerker: Heb je een klus, waarbij je alleen verticaal moet werken? Dan kun je de schaarwerker gebruiken. Deze klapt uit als een soort schaar, waardoor je steeds een stukje hoger kunt komen zonder naar links of rechts te gaan.

  • Telescoop hoogwerker: Tot slot kun je voor de telescoop hoogwerker kiezen die een erg lange arm heeft, zodat je hoog in de lucht kunt komen. 

 

Hier kun je een hoogwerker huren

Ben je er al uit welke hoogwerker het beste bij jouw klus past? Huur hoogwerker bijvoorbeeld bij 123Machineverhuur. Hier heb je namelijk een groot assortiment hoogwerkers en kun je zelf bepalen, hoe lang je de hoogwerker nodig hebt. Heb je twijfels welke variant het beste voor jouw doel is? Dan is het verstandig, om je te laten adviseren!

https://www.123machineverhuur.nl/

Gerelateerde artikelen

4 drinkbekers die je prima kunt geven als relatiegeschenk

De keuze voor een transducer

Werkt u thuis? Zo richt u een thuiskantoor in!