VSENV
Image default
Woning en Tuin

Vloerlampen

Onze collectie vloerlampen past bij elke stijl of ontwerpvoorkeur die je hebt. Met traditionele stijlen zoals de lamp in Victoriaanse stijl, maar ook moderne ontwerpen in hout en metaal met verstelbare armaturen voor leeslampjes (of zelfs taken), hebben we iets dat zeker uw interesse zal wekken!

Een mix van antiek ogende houten voetstukken met daarbovenop slanke verchroomde voetstukken maakt deze sectie perfect, niet alleen als u een oude sfeer wilt, maar ook omdat deze stukken in verschillende ruimtes kunnen worden gebruikt.

Onze collectie lampen past bij elke stijl of ontwerpvoorkeur die je hebt. Met traditionele stijlen zoals de lamp in Victoriaanse stijl, maar ook moderne ontwerpen in hout en metaal met verstelbare armaturen voor leeslampjes (of zelfs taken), hebben we iets dat zeker uw interesse zal wekken!

Vloerlampen met verchroomde voetstukken

Een mix van antiek ogende houten voetstukken met daarbovenop slanke verchroomde voetstukken maakt deze sectie perfect, niet alleen als u een oude sfeer wilt, maar ook omdat deze stukken in verschillende ruimtes kunnen worden gebruikt.

Wanneer u een gecoördineerde look in uw kamer wilt creëren, zullen onze bijpassende tafellampen en plafondlampen helpen. Met traditionele stijlen die ook als wand- of vloerlamp kopen kunnen worden gebruikt, is er geen limiet aan hoeveel van deze prachtige armaturen we hebben!

We hebben een breed scala aan lampen om aan uw behoeften te voldoen, van traditionele stijlen die elegantie en klasse toevoegen tot modernere ontwerpen. Je kamer kan compleet zijn met onze collectie!

Uplighter staande lampen

Of u nu op zoek bent naar een traditionele staande lamp met uplighter of iets moderners, Lampgigant.nl heeft de perfecte selectie staande lampen die aan uw behoeften voldoen. Van halogeenlampen die elegant maar scherp licht geven in een van de verschillende kleuren (inclusief wit) tot kristalachtige tinten op bepaalde modellen; verchroomde of gesatineerde metalen afwerkingen met glasdecoraties – er is altijd wat past!

Het gebruik van licht is al eeuwenlang een belangrijk element in kunst en design. De Art Nouveau-stijl die tijdens de jaren 1880 opkwam, bevatte bloemen, knoppen, ranken en wijnstokken met rondingen om de vrouwelijke aard te weerspiegelen, terwijl Deco Lights meer geometrisch waren dan hun voorgangersgroep met gedurfde zwarte contouren op witte achtergronden die betaalbaar werden omdat massaproductie ze maakte goedkoper in vergelijking met eerdere stijlen zoals gotische details die soms te vinden zijn in traditionele Franse classicistische stukken gemaakt tussen 1800 en 1840.