VSENV
Image default
Auto’s en Motoren

Auto reparatie laten uitvoeren

Heeft uw auto een mankement of merkt u dat hij minder goed presteert dan voorheen? Dan is het verstandig om uw auto te laten repareren. Laat de specialisten uw auto goed repareren zodat u weer veilig de weg op kan. Geef bij de garage aan wat het probleem is of laat u adviseren!

 

APK Naarden

Naast de vaste lasten in de vorm van verzekeringen en benzine, is uw auto waarschijnlijk soms ook toe aan nieuwe onderdelen. Tijdens de APK is het mogelijk om dit te laten doen. Het is goed om met uw auto langs te komen bij Novus auto’s. Wanneer u niet in het bezig bent van een geldige APK, dan mag u niet langer meer de weg op. Wanneer u dit wel doet, kunt u een hoge boete ontvangen. Daarnaast is het mogelijk dat verzekeringsmaatschappijen ook nog eens weigeren uw auto te vergoeden als u betrokken bent geweest bij een auto-ongeluk. Dus wanneer komt u langs?

 

Auto onderhoud Naarden

Om reparaties voor de auto te voorkomen, is het verstandig om regelmatig de auto te onderhouden. De specialisten in de garage kunnen u adviseren om een bepaald onderhoud uit te voeren. Hierdoor weet u van tevoren precies waar u aan toe bent en met wat voor soort kosten u rekening kunt houden.  Als het nu gaat om bedrijfsauto’s of uw persoonlijke auto, wij maken alles voor u in orde. Op locatie waar wij de verschillende werkzaamheden aan uw auto zullen uitvoeren, zijn wij uitgerust met moderen machines en apparaten, die ervoor zorgen dat wij een grondige check up aan uw auto kunnen doen. Het detecteren van een probleem wordt hierdoor binnen de kortste keren mogelijk gemaakt. Verder beschikken onze deskundige medewerkers over vergevorderde kennis en vaardigheden betreffende het onderhouden van auto’s. Bij ons speelt communicatie naar onze klanten een zeer belangrijke rol.

https://www.novusauto.nl/