VSENV
Image default
Zakelijke dienstverlening

Dankzij Shiftbase wordt het werkrooster maken een stuk leuker

Shiftbase is een gevestigde naam als het om urenregistratiesoftware gaat. Het overzichtelijk dashboard stemt menig werknemer tot grote tevredenheid. De gewerkte uren, aankomende diensten, nog openstaande vakantiedagen: deze en nog veel meer relevante gegevens zijn in één oogopslag zichtbaar via de tijdregistratie app. Leidinggevenden kunnen aan het dashboard extra tools toevoegen. Denk aan de omzet per maand, kwartaal of jaar en contractdata. Shiftbase is een allround en flexibel pakket. Bepaalde widgets kun je aan- en uitzetten. Zelf nieuwe functionaliteiten inbouwen, gaat snel en eenvoudig. De interactiviteit van Shiftbase wordt bijzonder gewaardeerd. Een voorbeeld is de nieuwsberichtenfunctie. Een nieuwtje kan als ‘gewone’ email worden verzonden met of zonder bijlage(n). Je maakt een en ander urgent door er een pushbericht van te maken. De lezers kunnen binnen de Shiftbase-omgeving direct op het nieuws reageren.

Shiftbase wordt in de meest uiteenlopende branches toegepast. We noemen transport, horeca, zorg en welzijn, recreatie, facilitaire dienstverlening, productie, hotel en beveiliging.  Veel planners zijn gewend de roosters in Excel te maken. Geldt dat voor jou ook? Je zult vast blij zijn met wat we je nu vertellen. In Shiftbase zijn de volgende functies geïntegreerd:

-werkrooster Excel template;

-verlofregistratie Excel;

-personeelsplanning Excel;

-planning Excel;

-urenregistratie Excel;

-tijdregistratie Excel.

Shiftbase is een online pakket en je bent dus niet aan kantoor gebonden om even een kleine aanpassing te doen. Vraagt het huidige rooster om een kleine bewerking, log in vanaf je tablet of smartphone en binnen een paar tellen ben je klaar. Shiftbase is zo opgezet dat de lay-out zich automatisch aanpast. Zelfs op een smartphone met niet al te groot scherm is het rooster prima leesbaar. Wat voor de planning geldt is ook van toepassing op vakantiedagen, min-uren, plus-uren en speciaal verlof. Koppelingen met programma’s als Easylon, EasySecure, e-UUR, Exact Online, Mr. Winston, Vectron en Wagestream? Shiftbase maakt het mogelijk!

Tot slot de contactgegevens van Shiftbase:

Shiftbase, DifferentLab B.V.

Groeneweg 2A

2718 AA  Zoetermeer

+31 (0)23 711 40 54

info@shiftbase.com

https://www.shiftbase.com/nl