VSENV
Auto’s en Motoren

Autogarage Hengelo voor uw droomauto

Bij goede Autogarage Hengelo bent u aan het juiste adres om uw droomauto te vinden. Deze autogarage is dealer van de Daihatsu, maar verkoopt daarnaast ook andere toonaangevende automerken. Wanneer je op zoek bent naar je nieuwe droomauto, is het zeker de moeite waard om hier een bezoekje te brengen. Met een groot aanbod van compacte en zuinige auto’s, merken zoals Fiat, Suzuki, Nissan en andere uitgesproken merken staat die van u er vast tussen. Dus snel een bezoek brengen aan Autogarage Hengelo!

 

Autogarage Hengelo voor uw auto onderhoudt

Naast dat Autogarage Hengelo de beste plek is om je droomauto te vinden, kunt u ook bij ons terecht voor het onderhoud van uw auto. Een auto heeft namelijk ook om de tijd een controle nodig en wanneer er een gebrek is, wilt u immers dat deze snel is opgelost. Onze specialisten staat te trappelen om u te helpen bij uw auto en streven wij ernaar om u zo vakkundig en snel te helpen.

 

Uiteraard bent u van harte welkom om in de garage te kijken terwijl wij de auto voor u maken, maar bieden wij ook plekken aan waar u uw laptop kunt openklappen en verder kunt werken. Autogarage Hengelo streeft dan ook naar eerlijkheid en transparantie. Naast het maken van auto’s kunt u ook bij ons terecht voor winterbanden, een controle met uw airconditioning voor de warme dagen, achterspoilers voor diverse Daihatsu modellen, bumpers, pushbars, voorbumperspoilers en ook spiegels.

 

Wanneer u een rechtstreekste afspraak wil maken met onze autogarage zijn wij te bereiken via het afspraakformulier op onze site of via onze eigen telefoonnummer. U wordt dus niet continu doorgeschakeld aan de telefoon. Door het bieden van kwaliteit, korte lijnen en snelle service hebben wij al veel klanten geholpen met hun auto. Wanneer komt u langs?