VSENV
Auto’s en Motoren

Autogarage Uithoorn voor jonge occasions

Met fijne Autogarage Uithoorn bent u van harte welkom om onder het genot van een kop koffie ons aanbod van jonge occasions te zien. Wij bieden in onze showroom een geselecteerd aanbod van jonge occasions die complete onderhoudshistorie hebben. Deze zijn allemaal dealeronderhouden en verkeren in goede staat. Wij nodigen u uit om een proefrit te maken in onze mooie modellen en wellicht rijdt u straks naar huis met een nieuwe auto terug naar huis!

 

Met Autogarage Uithoorn krijgt u kwaliteit voor scherpe prijzen

 

Wij begrijpen bij Autogarage Uithoorn heel goed dat wanneer u een nieuwe auto heeft gezien, u hem ook snel in bezit wil hebben. Dit is immers mens eigen. Wij bieden daardoor een kredietservice waarmee het mogelijk is om uw auto in termijnen te betalen. Dit is een betrouwbare manier die ook snel in werking gezet kan worden. Maar is het ook mogelijk om uw oude auto bij ons inruilen tegen een nieuw model!

 

Naast onze occasions bij Autogarage Uithoorn kunt u bij ons terecht voor diverse diensten en onderhoud. Zo bieden wij een poetsservice waarmee uw auto zal blinken als nooit tevoren en is het in onze autogarage mogelijk om voor onderhoud te komen. Hier bieden wij onder meer een oliewissel aan, het verwisselen van uw banden of oppompen van uw banden en een controle met uw airco. Vooral met warm weer of koude temperaturen dient de airco het goed te doen en wil je onderweg zorgeloos kunnen rijden.

 

Bij Autogarage Uithoorn helpen we u verder met een nieuwe auto of het onderhoud van uw auto. Met ons team dat bestaat uit jonge, dynamische mensen met veel kennis over de automotive markt kunnen wij u de service bieden waar wij bekend om staan. Wij luisteren graag naar u als klant en spelen hier dan ook op in. De koffie staat altijd voor u klaar!