VSENV
Auto’s en Motoren

Bij Brommobiel verkoop of ruil jij heel makkelijk

Een brommobiel is een heel makkelijk vervoersmiddel om van punt A naar punt B te gaan. Door het compacte formaat van het vervoersmiddel kun je heel eenvoudig via het fietspad de weg vervolgen, maar dan wel met de snelheid van een scooter. Of je nu geïnteresseerd bent in het kopen van een brommobiel of het inruilen van je huidige mobiel, bij ons ben je dan bij het goede adres! Wij helpen je met het verkopen van je mobiel waarbij gemakkelijk, veilig en zonder gedoe ons credo is.

Een brommobiel heeft veel voordelen

Naast dat een brommobiel een kleiner formaat heeft dan een daadwerkelijke auto, maar je wel de snelheid ervaart van een auto, heeft het vervoersmiddel nog meer voordelen. Zo heb je geen rijbewijs nodig om het toestel te besturen en mogen 16-jarige al zelfstandig rijden met een AM4 rijbewijs. Ook zullen de kosten lager zitten aangezien je geen wegenbelasting betaald en dat het brandstofverbruik ook erg laag is. Dit is namelijk 1 op 30. Je bent dus niet alleen goedkoper uit, maar ook nog eens goed bezig voor het milieu.

De brommobielen worden ook steeds luxer en kunnen meer dan je denkt. Zo is het doorgaans voorzien van een centrale deurslotvergrendeling, achterruitverwarming en diefstalbeveiliging. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je fijne auto gestolen wordt.

Als jij uitgereden bent met je auto en hem aan iemand anders verkopen, helpen we je graag verder. Wij zullen ervoor zorgen dat jouw vervoersmiddel in goede handen komt en hij ook daadwerkelijk verkocht gaat worden. Wanneer je eerlijk advies wil, is het mogelijk dat we naar jou toekomen om de staat van het vervoersmiddel te bespreken. Hierbij maakt het ons niet uit of je in de grote stad wordt of juist in de kleine dorpen: we komen graag naar je toe.