VSENV
Dienstverlening

Betaal niet te veel voor uw Epson en Brother inktpatronen

Veel mensen vinden inktpatronen duur. Hier zit echter een kern van waarheid in, helemaal wanneer u ze niet bij de juiste leverancier koopt. Wilt u Brother, Epson of Canon inktpatronen kopen? Dan zit u bij Go4inkt goed. Hier betaalt u altijd de beste prijs. Voor de meest optimale prestatie van uw printer, doet u er goed aan om originele inktpatronen te bestellen. Maar de cartridges van het huismerk van Go4inkt doen er zeker niet voor onder. Bij deze specialist kiest u uw printertype uit de uitgebreide lijst en ziet dan meteen welke inktpatronen voor uw Epson beschikbaar zijn.

Inktpatronen bestellen tegen een scherpe prijs

Voor uw Brother en Epson printer heeft Go4inkt uiteraard uitstekende inktpatronen. Ook als u hoge eisen stelt aan uw afdrukken, kunt u bij deze specialist met een gerust hart uw cartridges bestellen. Als u kiest voor de huismerk inktpatronen, profiteert u altijd van een scherpe prijs. Bovendien worden ze geleverd met een grotere inhoud, zodat u meer afdrukken kunt maken.

Goedkoper afdrukken op kantoor en thuis

Printen met een inktjetprinter is duur. U betaalt een relatief hoog bedrag per afdruk. Een laserprinter is goedkoper per afdruk, maar is daarentegen weer duurder in aanschaf. Ook zijn dit soort printers meestal niet geschikt voor thuisgebruik of voor een klein kantoor. Daarom investeert Go4inkt in het leveren van goedkope inktpatronen voor Epson, Canon en Brother printers. Of u nu kiest voor het huismerk of voor de originele cartridges, u betaalt altijd een zeer scherpe prijs. Bij Go4inkt worden bestellingen -indien mogelijk- als brievenbuspost verstuurd. U hoeft dan niet thuis te blijven tot de pakketbezorger is geweest. Soms ontvangt u daardoor uw inktpatronen zonder doosje. Dit maakt voor de garantie geen verschil. Heeft u hier vragen over? Neem dan contact op via het contactformulier dat op de website te vinden is.