VSENV
Image default
Auto’s en Motoren

Bij deBusSpecialist gaat het om duurzaamheid en comfort van het personenvervoer

Wanneer je met de deBusSpecialist gaat reizen weet je dat je op een duurzame manier reist. Dat geeft toch een ander gevoel dan wanneer je plaatsneemt in een bus en weet dat er heel veel afvalstoffen de buitenlucht in worden gestoten doordat jij aan het reizen bent. Je kunt deBusSpecialist inhuren voor diverse soorten activiteiten en ritten. Je kunt als bedrijf bijvoorbeeld je gasten of je klanten moeten vervoeren of het personeel moet ergens naar toe. Om hen dan samen te laten reizen is wel het meest makkelijke en daarnaast is het ook gezelliger wanneer iedereen samen is. Wanneer je op school een schoolreisje organiseert is het inhuren van deBusSpecialist ook een aanrader. Ook voor mensen uit het verzorgingstehuis die even een dagje eruit gaan is het heel handig om dit vervoer in te huren, omdat op deze manier iedereen tegelijk vervoert kan worden en dus ook tegelijk aankomt op de plaats van bestemming.

Ieder gezelschap

Voor ieder gezelschap regelt de deBusSpecialist een passende oplossing en zo kan iedereen door hen worden vervoerd. Je kunt op een functionele manier reizen, maar heb je een lange reis voor de boeg dan is het misschien wel fijn om iets meer luxe en comfort te hebben. Ook dat is mogelijk wanneer je hier ene vervoer regelt. Daarnaast is het vervoer altijd veilig en wordt er gewerkt onder strikte regels met betrekking tot de chauffeurs en de veiligheid. Er wordt gereden met weinig gebruik van co2 uitstoot en kan daarom worden genoemd onder de noemer groen en duurzaam rijden.

Soorten vervoer

Naast dat je een bus kunt huren, kan je voor kleinere groepen bijvoorbeeld kiezen voor een kleiner busje of wanneer je een feestje hebt kan je deBusSpecialist inhuren voor een limousine of een andere mooie auto die je naar de plaats van bestemming zal rijden. Een touringcar huren behoort ook tot een van de mogelijkheden. Dit kan je doen voor zakelijke afspraken, maar ook privéreizen kunnen hiermee worden gedaan. Heb je een groep van maximaal 30 personen, dan is de minibus van deBusSpecialist aan te raden.