VSENV
Image default
Auto’s en Motoren

Chiptuning Den Haag

Vind jij de rijprestaties van je auto belangrijk? Wil je er graag meer uithalen en tegelijkertijd zuiniger rijden? Dan kun je je auto laten chiptunen. Hierbij wordt enkel de software van het motor management systeem aangepast. Dit zorgt voor meer vermogen bij een lager verbruik, doordat de verbranding wordt verbeterd. Met dezelfde hoeveelheid brandstof kunnen op die manier betere resultaten worden behaald. Dit levert natuurlijk veel voordelen op, zowel voor het milieu als in de kosten. Voor kwalitatieve chiptuning Den Haag kun je terecht bij Rhino Tuning. Wij zetten onze passie voor auto’s in op de juiste manier.

Rhino Tuning, veiligheid voorop

Bij het tunen van je auto denk je misschien al snel aan illegale en onveilige situaties. Dit is bij Rhino Tuning niet aan de orde. Wij zijn gespecialiseerd in Stage 1 tuning. Het enige dat aangepast wordt is de software van de auto. Hierbij worden geen grenzen overschreden. Veiligheid staat bij ons op nummer een, dus het vervangen van onderdelen om je auto op te voeren (stage 3) doen wij niet. Voor stage 2 kun je vaak wel bij ons terecht, maar dit is geheel op eigen risico. In deze fase van tuning moeten in de meeste gevallen kleine fysieke aanpassingen worden gemaakt.

Service op maat 

Om een auto op de juiste manier te kunnen chiptunen, is verstand nodig van auto software. Elke auto is anders en er kan daarom geen standaard procedure op losgelaten worden. Bij Rhino Tuning gaan we te werk volgens een stappenplan, waarbij je auto eerst geanalyseerd wordt. Zo kunnen we vaststellen wat de mogelijkheden zijn en vervolgens de juiste aanpassingen maken. Je krijgt vijf jaar garantie op onze werkzaamheden en kunt vijf jaar lang bij ons terecht in het geval van foutmeldingen. Natuurlijk voorzien we je ook graag van advies.

https://rhinotuning.nl/