VSENV
Image default
Auto’s en Motoren

Waarom 123 Theorie ook voor jou een goede keuze is

Auto theorie in 1 dag doen. Direct de eerste keer slagen voor het examen. Van te voren niet uitgebreid hoeven te studeren. Geen dikke boeken of zware mappen. De opleiding en het examen op één en dezelfde dag. Leuke docenten die de belangrijkste verkeersregels uitleggen op een manier die echt blijft hangen. Leuke medeleerlingen zodat het vooral ook een gezellige dag wordt. Zijn dit voor jou genoeg redenen om voor 123 Theorie te kiezen?

Als je nog twijfelt, hierbij een belangrijk aanvullend punt. Het 123 Theorie-team heeft veel ervaring met jongeren die last hebben van faalangst, examenvrees en leerproblemen. Regelmatig slagen er jongens en meiden met ADHD of dyslexie. En dat geldt ook voor mensen die de Nederlandse taal niet goed machtig zijn. Er wordt bij iedereen de nadruk gelegd op de sterke kanten. Er is namelijk altijd veel meer dat je wel kunt in vergelijking met wat je niet (goed) kan.

Het auto theorie examen bevat verschillende soorten vragen. Van de meerkeuzevragen is het pluspunt dat je niet zelf een antwoord hoeft te formuleren. Aan de andere kant kunnen dit soort vragen juist lastig zijn. Soms lijken alle antwoorden op elkaar. Ook zitten er vragen tussen waarbij geen enkel antwoord lijkt te kloppen. Hoe je hiermee om moet gaan, leer je tijdens de 123 theoriecursus Maastricht, Goes, Arnhem en al die andere steden.

Een handige tip die je krijgt, is bijvoorbeeld om het antwoord waarvan je zeker weet dat het niet goed is, als eerste te laten afvallen. Uit de overgebleven mogelijkheden kies je er weer één die niet juist is. Net zolang tot er maar één antwoord over is. Het examen bevat ook ja-nee-vragen, sleepvragen, single sleepvragen, invulvragen en hotspotvragen. Tijdens de cursus van 123 Theorie krijg je de gelegenheid om te oefenen met alle soorten examenvragen. De kans is klein dat je op het examen precies dezelfde vragen moet beantwoorden. Maar je bent in ieder geval bekend met de manier van vragen stellen en ook met onderwerpen die belangrijk zijn.

https://www.123-theorie.nl/