VSENV
Image default
Auto’s en Motoren

Dit zijn de voor- en nadelen van elk soort vervoer

Iedereen heeft wel vervoer nodig om ergens te kunnen komen. Het kan bijvoorbeeld naar een lekker plekje gaan om te eten, maar ook om even erop uit te gaan met jezelf of het gezin om iets leuks te gaan doen. Maar ieder vervoer heeft wel zijn voor- en nadelen als het gaat van plek A naar B. Maar wat zijn deze voor- en nadelen dan precies en welke past het beste bij jou? Daar kom je achter in deze blog, omdat we hier een aantal populaire vervoersmiddelen hebben gekozen om uit te werken.

De fiets

Wie niet een fiets heeft als vervoer, kan zich ook geen echte Nederlander noemen. Een fiets hebben is echt iets typisch Nederlandse en hoort er ook bij. Als het goed weer is, is het heerlijk om even een rondje te doen in een park of een natuurgebied. Of om even gezellig naar je familie in de buurt te gaan om koffie te drinken of om daar te eten. Maar natuurlijk zijn er ook nadelen. Bijvoorbeeld dat als het slecht weer is, dan is het niet heel leuk om te fietsen. Daarbij kun je ook geen lange afstanden afleggen, of het duurt veels te lang. 

De trein

Iedereen heeft zo z’n mening over de trein. De een vindt het heerlijk en de ander gaat liever dood dan dat ze met de trein moeten. Maar er zijn best grote voordelen met de trein reizen. Bijvoorbeeld dat je binnen een snellere tijd in het centrum bent van grote steden. Dat is ideaal. Maar een groot nadeel is dat je vertraging kan oplopen en je zit vast aan een tijd waar je je aan moet houden als je weer naar huis wil.

De auto

De auto is de meest gebruikte vervoer. Bijna iedere volwassene heeft wel een auto, waarmee ze lange afstanden mee kunnen leggen en ook snel op kleinere locaties kunnen zijn. Bovendien kun je ook veel meer bagage meenemen. Maar iedereens grootste nachtmerrie als het gaat over de weg, de files. Als je eenmaal in een file staat is meteen je hele dag verpest. Maar iedereen heeft zo’n zijn eigen voorkeur.

http://invervoer.nl