VSENV
Image default
Auto’s en Motoren

Haal meer uit je wagen met chip tuning

Zoek jij dé specialist op het gebied van auto tuning Den Haag? We presenteren: Rhino Tuning! Door middel van premium chip tuning kan dit bedrijf het maximale uit jouw auto halen zodat je voortaan kunt genieten van de ultieme rijervaring. Chip tunen is het verbeteren van de prestaties van moderne auto’s door de software van de motor aan te passen. Duurzaamheid en veiligheid blijven natuurlijk twee topprioriteiten en op beide wordt dan ook niet ingeleverd. Voor de duidelijkheid: het gaat bij chip tunen om een software aanpassing; fysieke ingrepen komen er niet aan te pas. Waar het in feite op neerkomt, is dat de auto wordt geüpgraded zodat de motor soepeler draait en het koppelvermogen stijgt. Je zult merken dat je eerder je voet van het gaspedaal kunt halen, omdat je in no time op snelheid zit. Heel concreet kan chip tuning het volgende opleveren:

  • sneller wegrijden bij stoplichten;
  • flexibeler invoegen;
  • zonder moeite accelereren.

Stage 1 tuning

Het principe van chip tuning bestaat uit het optimaliseren van het verbrandingsproces. Oftewel de wagen krijgt meer vermogen, maar verbruikt minder. Het gaat hierbij om de ultieme brandstof- en zuurstofmix in de motor. De chip tune methode van Rhino Tuning wordt ook wel stage 1 tuning genoemd. In de meeste gevallen zul je direct kunnen genieten van de betere prestaties. Soms is een afstand van zo’n 100 kilometer nodig voordat de auto helemaal goed is afgestemd. Twee misverstanden helpen we graag de wereld uit. Allereerst: normen op het gebied van duurzaam rijden en officiële veiligheidsgrenzen worden niet overschreden. Ten tweede: van snellere slijtage van auto-onderdelen is geen sprake.

Heb jij interesse in chiptuning Den Haag? Rhino Tuning is gevestigd aan de Westvlietweg 72L in Den Haag. De werkplaats is gemakkelijk te bereiken via de A4 en de A12. Je kunt er op afspraak terecht. De openingstijden zijn: maandag tot en met zaterdag tussen 09.00 en 18.00 uur. Het telefoonnummer: +31 70 20 42 900.

https://rhinotuning.nl/

Gerelateerde artikelen

Autoruiten blinderen voor veel veiligheid

Tips als je gaat kijken voor je rijbewijs

Mag je overal met een scooter in Groningen rijden?