VSENV
Image default
Auto’s en Motoren

Kiezen voor Rijschool Verkeerskunde in Haarlem

Wil je ook snel jouw rijbewijs halen in Haarlem en ga je voor lessen van hoge kwaliteit? Kies dan voor onze rijschool. Onze rijschool verkeerskunde zorgt ervoor dat je op een voordelige manier jouw rijbewijs kunt halen. Bij rijschool verkeerskunde kun je zowel jouw auto als motorrijbewijs halen. Indien je een proefles bij ons aanvraagt maken we een inschatting over hoeveel lessen jij nodig hebt. Ben je een al een redelijk ervaren wegpiraat dan kun je soms al met 10 lessen afrijden. Indien alles nog nieuw voor je is en je zelf nog nooit in een auto hebt gereden gaan we uit van een gemiddelde van 20-30 lessen. Tevens wordt je bij ons altijd thuis afgehaald en weer netjes thuis gebracht.

Goede begeleiding

Wij streven ernaar dat je lessen kunt doen in je eigen tempo en waar jij je goed bij voelt. Onze rij-instructeurs hebben ervaring met rij-angst en faalangst en zullen de juiste begeleiding geven indien je het allemaal nog wat spannend vind. Hierdoor is het slagingspercentage bij ons hoog. Bij faalangst zorgen onze instructeurs ervoor dat je jouw zenuwen tijdens het rij examen leert onderdrukken en geven we toe dat het normaal is om fouten te maken als beginner. Niemand is perfect natuurlijk.

Spoedcursus

Bij ons kun je vanaf 16,5 jaar al les nemen en tevens kan iedereen een spoedcursus doen. Indien je voor je werk bijvoorbeeld snel een rijbewijs moet halen is dat zeer handig. Tijdens de proefles kijken we naar wat je al kunt en zullen we aan de hand daarvan een inschatting maken. Belangrijk is dat je voertuig controle en verkeersinzichten onder de knie gaat krijgen. De spoedlessen worden sneller achter elkaar gepland. Soms meerdere rijlessen op een dag. Meestal is dit 3-4 uur per dag. Het is verstandig om dit aan te houden omdat na 4 uur bij mensen het concentratievermogen verminderd. Tevens kun je tot 4 uur aan stof per dag opnemen in je hersenen ongeveer. De ene persoon heeft dus baat bij 2-3 en de ander bij 4 uur per dag.

Examens

Het is handig om je theorie examen af te leggen vlak voordat je praktijk examen staat gepland. Het is zo dat het theorie examen maar 1,5 jaar geldig is. Mocht je meer lessen nodig hebben of die je er toch langer over dan moet de theorie namelijk opnieuw. Het theorie examen wordt afgelegd op een CBR locatie bij jou in de buurt. Neem je paspoort mee en neem plaats in de wachtruimte. Het examen wordt gemaakt op een unit met een touchscreen. Bij het praktijk examen of tussentijdse toets neem je ook een ID mee en een ingevuld zelfreflectie formulier.

Wil je meer informatie over Rijschool Verkeerskunde? Bezoek dan de website! 

https://rijschoolverkeerskunde.nl/

Gerelateerde artikelen

Laat het geluid van de bos uitlaat dempen

Earth, People & Society

Autogarage Hengelo voor uw droomauto