VSENV
Image default
Auto’s en Motoren

Op zoek naar een autogarage in Naarden?

Bent u op zoek naar een ideale autogarage in Naarden en omstreken? Dan bent u bij Novus Auto absoluut aan het juiste adres! Novus Auto is de ideale garage om diverse zaken met betrekking tot uw auto te regelen. Zo kunt u er terecht voor verschillende soorten reparaties, onderhoud, maar ook is Novus Auto het adres voor uw jaarlijkse keuringsmoment. Daarnaast kunt u bij Novus Auto Naarden ook een kijkje nemen als u op zoek bent naar een nieuwe auto.

Waarom de jaarlijkse APK bij Novus Auto?

Uw jaarlijkse APK keuringsmoment bij de garage Naarden laten doen brengt veel verschillende voordelen met zich mee. Om te beginnen wordt er sowieso zeer zorgvuldig te werk gegaan. U krijgt uw auto in zeer goede staat terug en de specialisten gaan goed om met uw auto. Wanneer uw APK is goedgekeurd kunt u weer gerust de weg op. Dit betekent uiteraard niet dat uw auto ook de komende maanden of jaren niets meer zal mankeren. Wel kunt u uiteraard zodra uw auto weer iets mankeert opnieuw langskomen bij de garage Naarden. Dan zal er opnieuw zeer zorgvuldig gekeken worden naar uw auto en het probleem. De garage heeft openingstijden tijdens kantooruren en u kunt altijd gerust een afspraak maken als u toe bent aan uw jaarlijkse keuring. Het is fijn dat u telefonisch direct een datum en tijd kunt afspreken waarop u langs zult komen. Verder doet de garage er alles aan u tegemoet te komen door de prijzen van de APK keuring laag te houden. Zo betaalt u bij Novus Auto gemiddeld voor de APK van uw benzineauto zo’n 25 tot 50 euro en bij een dieselauto zo’n 45 tot 70 euro. Het beste is natuurlijk om tijdens een contact moment aan de specialisten van de garage te vragen wat de exacte kosten voor u zullen zijn. Op deze manier voorkomt u dat het veel hoger wordt dan dat u verwacht.

Overig auto onderhoud Naarden

Uiteraard kunt u bij de garage Naarden ook terecht voor andere zaken dan enkel uw APK keuring. U kunt ten alle tijden een afspraak maken en langskomen meet uw problemen. De specialisten van de garage zullen er dan alles aan doen uw probleem binnen de kortste keren te verhelpen. Tijdens de onderhoud of de reparatie van uw auto kunt u gerust even wachten, maar u kunt er ook voor kiezen ondertussen even weg te gaan en terug te komen wanneer uw auto klaar is. U kunt altijd een schatting vragen van hoelang de reparatie of het onderhoud zal duren. Voor meer informatie over de auto onderhoud Naarden en voor contact kunt u gerust een kijkje nemen op de website. Hier vindt u alle nodige informatie en kunt u indien u nog vragen heeft tevens het contactformulier invullen. Er zal dan zo spoedig mogelijk op u gereageerd worden. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact opnemen indien u dat liever heeft.

https://www.novusauto.nl/apk-naarden/