VSENV
Image default
Auto’s en Motoren

Velgen kopen

Velgen kopen

Koop velgen en laat ze door onze experts in de werkplaats direct op je auto monteren! Gebruik onze velgenconfigurator en stel je set velgen en banden gemakkelijk en snel samen! Je bent ook altijd op de hoogte van de laatste modetrends.

Wheelpoint heeft een productconfigurator voor velgen en banden. Gebruik onze velgconfigurator en monteer je set velgen en banden gemakkelijk en snel in een handomdraai. 

Bestel je velgen en banden direct in onze online shop of kom langs in onze showroom! Met de configurator is de aankoop van je velgen & banden nu nog eenvoudiger: Kies gewoon het gewenste velgmodel en kies uit meer dan 20 verschillende banden, wielen of velgen. Je bestelling wordt binnen 3 – 7 dagen geleverd.

Wheelpoint voor velgen

Je bent dus op zoek naar nieuwe velgen voor je auto. Wheelpoint Uden is een uitstekende keuze om je volgende set velgen te kopen. Bestel ze online of bezoek ons in onze webshop of showroom. Wheelpoint Uden heeft altijd 500 wielensets beschikbaar.

Bij autorijden gaat het om personalisatie, en Wheelspoint heeft de juiste velgen voor de juiste prijs. Niet alleen zijn de prijzen eerlijk, maar de verzending is gratis naar Nederland voor bestellingen boven € 50. Als je online aan het kijken bent, wip dan zeker even binnen in onze webshop en bekijk onze nieuwste aanwinsten. We hebben altijd meer dan 500 wielensets in voorraad. Bij Wheelpoint doen we er alles aan om autokopers gelukkig en tevreden te maken. Onze klanten blijven terugkomen voor velgen, banden en wielen, zelfs voor reparaties, dankzij onze hoogwaardige diensten.

Wheelpoint Uden is de Nr.1 plaats voor grote selecties lichtmetalen velgen van hoge kwaliteit, tegen de beste prijs, op een top klantenservice. Onze voorraad omvat meer dan 500

Wheel point is online dealer van aangepaste velgen. We bieden aangepaste velgen voor auto’s, motorfietsen, quads en meer. Onze winkel is gevestigd in Uden, Nederland en we zijn elke dag geopend. Stuur ons een bericht via het contactformulier als je vragen hebt.

De juiste wielset kan je auto helemaal veranderen. Bij Wheelpoint vind je enkele honderden wielsets in voorraad. Een complete reeks accessoires zoals wielbouten, velgdoppen en ventielstelen is ook verkrijgbaar om je auto er nog beter uit te laten zien. Wij leveren aan onze klanten in heel Europa.