VSENV
Auto’s en Motoren

Verkeersschool Michael in Tilburg voor de beste rijlessen

Ben je opzoek naar een goede rijschool in Tilburg? Als je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met het volgen van rijlessen. Natuurlijk is het begrijpelijk dat je een rijschool zoekt die ervoor zorgt dat je zo snel mogelijk het bekende roze kaartje op zak hebt voor een eerlijke prijs. Verkeersschool Michael in Tilburg geeft je die zekerheid. Lees verder en ontdek de voordelen voor jou van deze rijschool.

Kwaliteit staat voorop

Bij Verkeersschool Michael in Tilburg vinden we het belangrijk dat je goed leert autorijden. Je zit bij ons dus helemaal goed. Verkeersschool Michael is een door SRB-erkende rijschool, die aan de belangrijke voorwaarden voldoet. Tijdens je lesperiode heb je altijd dezelfde rijinstructeur, zodat je weet waar je aan toe bent. Samen werken jullie naar het eindexamen toe. Verkeersschool Michael laat je alleen afrijden als je daar echt aan toe bent en als je alles onder de knie hebt. Heb je faalangst? Maak je geen zorgen. Laat het je rijinstructeur weten zodat je hierin goed begeleid kan worden.

Wil je extra zekerheid om in één keer te slagen voor je rijexamen? Volg een tussentijdse toets bij Verkeersschool Michael. Een tussentijdse toets is een proefexamen, waarin alle onderdelen voorkomen uit het echte rijexamen. Na afloop beoordeelt een eindexaminator van het CBR hoe je het gedaan hebt. Zijn er nog punten waar je aan moet werken? Je rijinstructeur van Verkeersschool Michael gaat ermee met je aan de slag. Om deze reden ligt het slagingspercentage bij Verkeersschool Michael boven het gemiddelde.

Hulp bij je theorie-examen

Voordat je mag deelnemen aan een rijexamen, is het van belang dat je bent geslaagd voor je theorie-examen B. Je kan natuurlijk zelf aan de slag gaan met de voorbereiding. Heb je liever begeleiding? Bij Verkeersschool Michael is het mogelijk om theorielessen te volgen. We zijn voorzien van dezelfde apparatuur als bij het CBR, zodat je extra goed bent voorbereid en weet hoe alles werkt. Door het volgen van deze theorielessen, vergroot je je slagingskans met maar liefst 90%.

Pak je korting

Als je een rijles pakket aanschaft, krijg je een fijne korting op je rijles. Je hebt de keuze uit verschillende pakketten met meerdere lessen, een eindexamen en meestal ook een tussentijdse toets. Ook voor studenten hebben we een speciale korting. Heb je een pakket aangeschaft met een aantal lessen en ben je geslaagd, maar heb je niet alle lessen uit je pakket gebruikt? De lessen die je niet hebt gevolgd, worden netjes aan je terugbetaald.

Kom rijlessen buiten reguliere werktijden

Heb je een bijbaantje of ga je doordeweeks naar school? Dat is bij Verkeersschool Michael geen probleem. We snappen heel goed dat iedereen vandaag de dag erg druk is. Om deze reden is het mogelijk om je rijles in de avond of op zaterdag te volgen. Zo weet je zeker dat je minimaal één keer per week een rijles volgt.

Neem een gratis proefles

Klinkt Verkeersschool Michael je als muziek in de oren maar heb je toch nog een laatste zetje nodig? Laat je overtuigen en volg een gratis proefles. Tijdens de les ervaar je hoe het is om te lessen bij Verkeersschool Michael, zodat je beter in staat bent om een goede rijschool te kiezen voor het behalen van je rijbewijs. Vraag nu je proefles aan via de website.

https://www.vsmichael.nl/