VSENV
Dienstverlening

Betonlook tegels voor de interieurontwerper

Betonlook tegels zijn tegenwoordig helemaal in en niet alleen in de badkamer. Als u van kleur houdt dan is een betonlook tegelvloer de perfecte manier om van uw interieur een mooi geheel te maken. Bij Tegeloutlet Kroon vindt u een breed assortiment in onder andere verschillende tinten en maten betonlook tegels. U vindt de showroom en de outlet in hetzelfde pand. Het is mogelijk om zonder afspraak langs te komen en de vele opties in goedkope vloertegels bekijken. Bij veel mensen is de betonlook tegel al in de smaak gevallen, het heeft namelijk een rustieke en neutrale uitstraling. Een felgele bank zal op parket niet zo mooi staan, maar op betonlook tegels zal een kleurig interieur helemaal tot zijn recht komen.

Houtlook tegels voor de gezellige sfeer

Houtlook tegels worden vaak als sfeervol gezien. Daarnaast zijn ze gemakkelijk in onderhoud en zeer sterk. Geen krasjes of vlekken zult u ooit nog vinden op uw houtlook tegelvloer. Als u hout een mooie uitstraling vindt hebben, maar opkijkt tegen het onderhoud, dan bent u bij Tegeloutlet Kroon aan het goede adres. De outlet heeft een breed assortiment aan houtlook tegels naast tegels met eenbetonlook. Daarnaast vindt u ook alle benodigdheden om de tegels te leggen. Denk ook aan houtlook tegels voor uw tuin. Zo kunt u uw veranda of terras een natuurlijke look geven.

Tegeloutlook Kroon is dé expert in goedkope vloertegels en wandtegels

Bent u geïnteresseerd in één van de vele soorten goedkope vloertegels? Dan kunt u bij Tegeloutlet Kroon zonder afspraak binnen lopen en rondkijken. Naast de immens populaire betonlook tegels en houtlook tegels vindt u hier natuurlijk ook andere soorten tegels. Denk bijvoorbeeld aan de klassieke witte badkamertegels of mozaïekmatjes. U bedenkt het en Tegeloutlet Kroon heeft het. Als u iets moois gevonden heeft, kunt u uw aankoop meteen mee naar huis nemen.