VSENV
Banen en opleidingen

De voordelen van een in-company cursus keuren elektrisch gereedschap

U kunt een cursus keuren elektrisch gereedschap natuurlijk op locatie volgen. Dat is makkelijk als het gaat om slechts één of twee personen die bij uw bedrijf werkzaam zijn. Maar wilt u dat een grotere groep deze vaardigheid leert dan is het ook mogelijk om een in company cursus keuren elektrisch gereedschap te organiseren. U doet dat in samenwerking met een erkend trainingsinstituut dat deze in-company trainingen geeft door heel Nederland. In overleg bepaalt u het aantal deelnemers en wordt er een offerte op maat voor u gemaakt.

Samen met collega’s kennis opdoen over het keuren van apparaten

Tijdens een in-company cursus keuren elektrisch gereedschap doet u samen kennis op over de normen voor het keuren van apparaten. Hiervoor wordt de officiële NEN 3140 norm toegepast. Deze bevat regels en voorschriften aan de hand waarvan de keuring moet plaatsvinden. Daarnaast zijn er criteria opgesteld voor het al dan niet goedkeuren van elektrisch gereedschap. U leert de theorie maar oefent uiteraard ook de praktijk. Na afloop zijn alle deelnemers voldoende geschoold om deze keuringen officieel te mogen uitvoeren.

Vraag nu meer informatie over deze nuttige cursus

Wilt u ook dat uw medewerkers meer kennis opdoen die zij direct kunnen toepassen binnen het bedrijf? Vraag dan vandaag nog informatie op over de cursus keuren elektrisch gereedschap door Omega Training & Inspectie. Voor een in-company training wordt een aparte offerte gemaakt en met u een datum afgesproken waarop de cursus plaatsvindt. Wilt u meer informatie dan kunt u ook daarover uiteraard contact opnemen met het bedrijf. Mocht een in-company training toch niet haalbaar zijn, dan is het altijd mogelijk om één of enkele van uw medewerkers deze cursus op een locatie in Nederland te laten volgen. Een overzicht van data en locaties vindt u op de website. Neem gerust contact op met dit bedrijf over al uw vragen.

https://omegatraining.nl/