Gebruik verzenddozen met uw logo voor goede reclame

door

Gebruik verzenddozen met uw logo voor goede reclame

Verzenddozen waarmee u zonder problemen producten naar uw klanten kunt versturen, kunt u nu heel gemakkelijk online bestellen. Het is als bedrijf dat regelmatig bestellingen verwerkt essentieel om verzenddozen op voorraad te hebben. Het oogt niet heel erg professioneel als u uw producten verstuurt in dozen waar u zelf goederen in geleverd krijgt. Een verzenddoos met uw eigen logo schept vertrouwen bij de klant en is een goede reclame. Daarom gebruiken steeds meer online verzendhuizen verpakkingsmateriaal dat is gepersonaliseerd met een eigen logo.

Gebruik maken van brievenbuspost bespaart kosten

Als u vaak kleine artikelen verstuurt kunt u gebruik maken van een brievenbusdoos. Een brievenbusdoos past, zoals de naam al aangeeft, door de brievenbus van uw klant en kan daarom met de postbode mee op zijn ronde. Het versturen van een brievenbusdoos is dan ook een stuk goedkoper dan wanneer u kiest voor pakketpost. Wilt u besparen op de verzendkosten die u moet maken dan is het altijd de moeite waard om te controleren of datgene wat u moet verzenden door de brievenbus past. Hier zijn standaard maten voor beschikbaar, deze zijn op het internet te vinden. Let op dat u deze afmetingen niet overschrijdt, want dan komt u mogelijk voor extra verzendkosten te staan.

Verzendmateriaal bestellen doet u natuurlijk online

Net zoals uw klanten gebruik maken van online shoppen kunt u ook uw verzenddozen online bestellen. Het bedrijf Twinpack heeft een ruim assortiment verzendmateriaal beschikbaar voor zowel brievenbuspakjes als bestellingen die met de pakketdienst meegaan. U kunt een keuze maken uit diverse maten, afhankelijk van de aard van de te versturen producten. De dozen voor verzending zijn in verschillende aantallen te koop, afhankelijk van het aantal bestellingen dat u dagelijks of wekelijks verwerkt. Sommige formaten zijn ook in het wit leverbaar, ideaal als u uw logo op de doos wilt laten drukken en dit prominent zichtbaar wilt laten zijn.

Over de auteur