Een gedreven uitzendbureau met een vestiging in Tilburg en Etten-Leur

door

Een gedreven uitzendbureau met een vestiging in Tilburg en Etten-Leur

Wanneer je op zoek bent naar een baan in Tilburg, Etten-Leur of omgeving, kan een lokaal uitzendbureau je hier goed bij helpen. Zoek je vakantiewerk of ben en je net afgestudeerd en op zoek naar je eerste echte baan? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Als je een baan zoek in of in de omgeving van Etten-Leur of Tilburg, ben je bij het uitzendbureau Raaak Personeel aan het juiste adres. Hier ga je samen met een persoonlijke consultant op zoek naar een baan die prefect bij jou past.

Hoe gaat dit uitzendbureau te werk?

Wanneer je via het uitzendbureau Raaak Personeel in Tilburg een baan zoekt, word je uitstekend geholpen en begeleid. Hetzelfde geldt natuurlijk als je bij dit uitzendbureau in Etten-Leur aanklopt. Raaak Personeel is werkzaam in deze beide regio’s en beschikt over veel kennis over de lokale arbeidsmarkt. De specialisten hebben goede connecties met werkgevers in de omgeving en zijn altijd op de hoogte van actuele vacatures. In een eerste gesprek kun je jouw verhaal kwijt en wordt jouw situatie in kaart gebracht. Hierbij staan jouw specifieke wensen centraal. Ook wordt er een persoonlijkheidstekst bij je afgenomen, zodat jouw capaciteiten duidelijk worden. Je krijgt een vast aanspreekpunt, zodat je altijd weet aan wie je vragen kunt stellen. Uiteraard wordt je ook tijdens sollicitatieprocedures professioneel begeleid. Zo vind je gegarandeerd de perfecte baan!.

Profiteer van een groot werkveld

Het uitzendbureau Raaak Personeel is niet alleen gevestigd in Tilburg en Etten-Leur. Het uitzendbureau heeft meer vestigingen, waaronder in Alblasserdam, Oosterhout en Waalwijk. Hierdoor heeft Raaak Personeel een groot werkveld, waardoor jouw baankansen vergroot worden. Je vindt hier vacatures in allerlei sectoren, zoals horeca, communicatie en productie. Ook vacatures voor operators zijn hier te vinden. Vakantiewerk, fulltime en parttime banen, dit uitzendbureau biedt het allemaal aan. Stel vandaag nog een ‘job alert’ in of reageer meteen op een vacature!

Over de auteur