VSENV
Image default
Banen en opleidingen

Heb je vragen over je carrière? Een outplacementbureau helpt je graag

In een periode van onzekerheid kan een outplacementbureau een frisse wind door je carrière laten waaien. Niets is vervelender dan twijfelen over je werk en dagelijks aan de slag gaan met een vervelend gevoel. Stel je jezelf vragen als: ‘Zit ik hier wel op mijn plek? Benut ik mijn talenten op de juiste manier? Is er niet iets beters voor mij te vinden?’ Vragen die iedereen zal herkennen en waarmee je twee dingen kunt doen: ze negeren en extra hard aan het werk gaan of ze serieus nemen en hulp inschakelen. Loopbaanbegeleiding kan voor jou de oplossing zijn.

Handvatten die duidelijkheid creëren

Dit klinkt als een serieuze aangelegenheid en dat is aan de ene kant ook. Het zijn namelijk serieuze vragen die in jouw hoofd zitten. Aan de andere kant kan de drempel daardoor erg hoog liggen om hulp te zoeken, al zijn zorgen helemaal niet nodig. Loopbaanbegeleiding is simpelweg het creëren van duidelijkheid in je hoofd, zodat je weet welke stappen je wilt, kunt en moet zetten. Hoe gaat dit precies in zijn werk? Het traject gaat van start met het voeren van gesprekken en het doen van tests. Aan de hand hiervan worden meetbare doelen en een plan van aanpak opgesteld. Vervolgens ga je ervoor om deze doelen te behalen.

Loopbaanbegeleiding op maat

Een traject van loopbaanbegeleiding hoef je uiteraard niet alleen te doen. Hier schakel je eenvoudig een outplacementbureau voor in. Een coach helpt je met het opstellen van de doelen waar je samen naartoe werkt. Carrièrepoort is een outplacementbureau dat je hierin kan ondersteunen. Dankzij de diverse coaches kan dit traject door het hele land plaatsvinden en de diverse pakketten bieden ieder de mogelijkheid om passende begeleiding te krijgen. Ben je benieuwd naar de verschillende pakketten? Op de website staan ze uitgebreid beschreven en zijn tevens de tarieven te vinden.