Vergunningsvrije dakkapel: de voordelen op rij

door

Vergunningsvrije dakkapel: de voordelen op rij

Wilt u uw woning uitbreiden met een dakkapel, dan bespaart u zowel kosten als tijd wanneer u kies voor een vergunningsvrije dakkapel. Door veranderende regelgeving omtrent het plaatsen van dakkapellen, mag vanaf oktober 2010 een dakkapel zonder vergunning geplaatst worden mits de uitbouw hiervan niet meer dan 60 centimeter boven uw dakvlak uitkomt. Het is wel belangrijk te controleren of er vanuit uw specifieke gemeente nog andere beperkingen gelden voor het uitbouwen van uw woning met een dakkapel. Vaak kunt u op de website van uw gemeente een vergunningscontrole doen om uw mogelijkheden tot een vergunningsvrije dakkapel in kaart te brengen.

Optimaal licht met de vergunningsvrije dakkapel van BASkapel

BASkapel heeft een dakkapel ontworpen die door speciale eigenschappen niet alleen vergunningsvrij geplaatst kan worden, maar ook optimale lichtinval garandeert. Dit komt door de schuin geplaatste ramen. Bij een traditionele dakkapel worden de ramen verticaal gezet, waardoor er minder natuurlijk licht naar binnen valt dan bij de BASkapel. De ramen in het design van BASkapel zijn van VELUX. U kunt bij de aankleding van de dakvensters daarom terug vallen op het gehele VELUX assortiment aan zonwering en decoratie. Zo kunt u naar eigen stijl en smaak de vensters in uw BASkapel inrichten.

Bespaar tijd en geld

Wanneer u geen omgevingsvergunning hoeft aan te vragen voor uw dakkapel bespaart u de tijd en het geld dat bij dit proces komt kijken. Een vergunningsvrije dakkapel van BASkapel biedt u daarbij nog een extra tijdsvoordeel: de plaatsing van deze dakkapel gebeurt binnen één dag. Afhankelijk van uw wensen met betrekking tot de glassoort en de afmetingen wordt uw BASkapel voor u in de werkplaats al op maat gemaakt. Hierdoor wordt de dakkapel prefab bij u geleverd en kan de plaatsing snel gebeuren. Nog dezelfde dag dus kunt u gaan genieten van uw extra gewonnen ruimte en daglicht.

https://www.baskapel.nl

Over de auteur