VSENV
Image default
Bedrijven

Wij helpen starters aan een carrière

Via onze Talent&Pro traineeship programma’s maak je deel uit van een team dat helpt een revolutie teweeg te brengen in de financiële dienstverlening. Samen met je Career Coach krijg je een heel nieuwe kijk op de dingen en kun je zien of een baan in de financiële dienstverlening iets voor jou is. Bereid je voor op een reeks opleidingsmogelijkheden aan onze Academy en werkervaring bij bedrijven met baanbrekende producten.

We willen je helpen om persoonlijk en professioneel te groeien. Daarom investeren we in jouw ontwikkeling. Ons Traineeship-programma houdt in dat je ongeveer twee jaar bij verschillende organisaties werkt, leert hoe zij werken en nieuwe vaardigheden opdoet die je zullen helpen om optimalisatieprojecten het beste uit te voeren. Je brengt ook tijd door op ons hoofdkantoor, waar je de theoretische (leer)achtergrond voor dit programma opdoet door middel van lezingen en case studies, en waar je je mede-trainees leert kennen. We vieren elke mijlpaal met feestjes!

Wij geloven dat de aard van ons werk nieuwsgierigheid, passie en persoonlijke motivatie vereist. Wij hebben trainees veel te bieden. Ten eerste is er een breed scala aan verschillende projecten gaande in veel verschillende teams en sectoren, zodat je een geschikt traject kunt kiezen. Vervolgens hebben we een geweldige cultuur waarin je de kneepjes van het vak kunt leren. En tot slot vieren we al je successen, zowel op professioneel als persoonlijk vlak.

Ben je er klaar voor? Die nieuwe uitdaging die jou wellicht verder gaat helpen met jouw toekomstige carrière? Een werkgever die je de kans geeft om meester te worden in je domein. Een plaats die u waardeert en groei stimuleert. Een plek die je motiveert en je uitdaagt. Een plek die tijd maakt voor Happy Hours en een etentjes op kantoor. Een te gekke carrière. Kies nu je traineeship hbo.

https://www.talent-pro.com/blog/pers-publicaties/blog-werken-in-de-financiele-dienstverlening/