VSENV
Image default
Dienstverlening

Bestel eenvoudig de mooiste snijbloemen voor uw groothandel

Als groothandel kunt u snijbloemen inkopen om bijvoorbeeld mooie boeketten te creëren. Een snijbloem die prachtig is én die goed in boeketten past, is de Lisianthus. Deze bloem is mooi en kleurrijk. Qua symboliek wordt de bloem gezien als het symbool voor dankbaarheid, waardoor het aan elk boeket betekenis kan geven. De snijbloem kan verschillende kleuren hebben en heeft mooie, zachte blaadjes. Elk boeket wordt opgevrolijkt met de Lisianthus.

Hoe komt u aan deze snijbloemen voor uw groothandel?

Een kwekerij die de Lisianthus kweekt, is Van de Werken Lisianthus BV. Dit bedrijf specialiseert zich in de Lisianthus en heeft meer dan twintig jaar ervaring met het kweken van prachtige bloemen. In de kweekkas van Van de Werken Lisianthus BV groeien allemaal Lisianthusbloemen naast elkaar. Ze worden zorgvuldig behandeld zodat ze kunnen uitgroeien tot ideale bloemen. Daarna kunnen de snijbloemen geleverd worden bij verschillende groothandels in Nederland en Duitsland.

Mooie en bijzondere kleuren

Van de Werken kweekt de Lisianthus in negen verschillende bijzondere kleuren. De kleur die u wilt, kiest u zelf uit. Van wit en roze tot rood en paars, alles is mogelijk bij deze specialist. De snijbloemen vallen allemaal onder de Piccolo-serie, een serie van goede kwaliteit. Kiest u voor de bloemen uit deze serie, dan kunt u rekenen op mooie bloemen. De Piccolo-serie bevat onder andere twee unieke bloemen die alleen bij een Piccolo-specialist te vinden zijn: Claire Light Pink en Excaliber White.

Aan de deur geleverd

Wanneer Van de Werken een bestelling binnen heeft, worden de verse bloemen in een vrachtwagen van de kwekerij de weg op gestuurd. Dagelijks rijden de chauffeurs naar groothandels die bestellingen hebben geplaatst. De snijbloemen voor uw groothandel worden veilig aangeleverd. Het maakt niet uit of uw groothandel zich in Nederland of ergens in Duitsland gevestigd heeft, de chauffeur weet de locatie te vinden en overhandigd de bloemen in goede kwaliteit.

https://vdwerkenlisianthus.nl/