VSENV
Image default
Dienstverlening

Een bouwbedrijf in Arnhem voor herontwikkeling van bestaand vastgoed

Heeft u een pand in bezit dat een herontwikkeling nodig heeft? Bijvoorbeeld omdat het niet meer gebruikt kan worden voor zijn oorspronkelijke functie? Schakel dan een specialistisch bouwbedrijf in, zoals Karbouw uit Arnhem. Dit bedrijf heeft veel ervaring met herontwikkeling van bestaande gebouwen. Er is een speciaal bouwteam voor, dat bestaat uit alle specialisten die nodig zijn voor een goede herontwikkeling van het vastgoed. Zo bent u verzekerd van optimale kwaliteit. Daarnaast blijft dit team tijdens het gehele project flexibel. Bij een oud, of soms zelfs een monumentaal, pand weet u immers nooit wat u precies tegenkomt. De medewerkers van Karbouw anticiperen direct op de nieuwste bevindingen, zodat uw project goed en met zo min mogelijk vertraging verloopt.

Dezelfde uitstaling, maar een andere functie

Bij herontwikkeling of herbestemming krijgt vastgoed een nieuwe functie. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn bij een monumentaal pand. De uiterlijke kenmerken van het pand mogen niet veranderen, maar de functie van het gebouw wel. Bij herbestemmingsprojecten kijkt Karbouw vooral naar het geven van een tweede leven aan bestaand vastgoed. Het karakteristieke uiterlijk van het pand blijft behouden, maar de functie wordt actueler. U hergebruikt dus als het ware een bestaand pand. Hierdoor waarborgt u historisch erfgoed en zorgt u ook voor een passende functie ervan in de huidige maatschappij. Bovendien is herontwikkeling vaak duurzamer dan nieuwbouw. Dit bouwbedrijf uit Arnhem heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan en draagt dan ook graag zijn steentje bij aan uw project.

Transformatie van gebouwen is ook mogelijk

Dit bouwbedrijf in Arnhem is niet alleen gespecialiseerd in herontwikkeling en herbestemming. Ook voor transformatie van kantoren en andere gebouwen kunt u bij Karbouw terecht. Bij deze vorm van transitie worden de uiterlijke kenmerken van een gebouw wel veranderd. Dit gebeurt bijvoorbeeld door het plaatsen van een nieuwe gevel of het toevoegen van nieuwbouw. Dit bouwbedrijf in Arnhem transformeert bestaand vastgoed naar onder andere woningen, schoolgebouwen en kantoorpanden.

https://www.karbouw.nl/