VSENV
Dienstverlening

Een kwalitatieve wasserij in Rotterdam vindt u hier

Bent u op zoek naar een wasserij van kwaliteit in omgeving Rotterdam? Dan bent u bij Easy Wash, vlakbij het Zuidplein, aan het juiste adres. Dit is een gespecialiseerde wassalon waar u terecht kunt voor het reinigen van uw waardevolle textiel. De medewerkers van Easy Wash reinigen met de grootste zorg uw leer of suède, maar ook uw dekbedden of kasjmieren kledij. Wanneer u uw textiel naar deze wasserette brengt bent u ervan verzekerd dat deze op basis van hoge kwaliteit behandelt worden. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over textiel dat verkeerd behandeld weer aan u wordt teruggegeven.

Selfservice en fullservice bij deze wasserette in Rotterdam

In de wasserette van Easy Wash heeft u de mogelijkheid om uw kleding of ander wasgoed te reinigen. Op deze manier wast u uw eigen wasgoed bij de selfservice. Deze selfservice is uitermate geschikt voor wanneer u thuis niet over een wasmachine of droger beschikt. U neemt uw wasgoed gewoon mee naar deze wasserij in Rotterdam en wast het in een van de kwalitatieve machines. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om uw spullen te laten reinigen door de gespecialiseerde medewerkers van deze wasserij. Met de aangeboden fullservice geeft u uw vuile wasgoed af aan de balie en haalt u deze de volgende dag weer schoon op.

Laat uw wasgoed ophalen of kom langs

Heeft u weinig tijd over en wilt u uw wasgoed laten ophalen? Ook dit is mogelijk bij deze wasserij in Rotterdam dankzij de beschikbare haal- en brengservice. Uw wasgoed wordt door de medewerkers opgehaald en gereinigd en gestreken weer bij u teruggebracht. Natuurlijk bent u ook van harte welkom om langs te komen in deze wasserij in omgeving Rotterdam. Geniet van alle faciliteiten die deze wasserij te bieden heeft en kom ook langs!

https://easywash-wasserij.nl