VSENV
Dienstverlening

Heeft u een advocaat in Antwerpen nodig om u bij te staan?

Als u op zoek bent naar een advocaat in Antwerpen vanwege een strafzaak dan wilt u uiteraard een advocaat vinden die uw belangen zo goed mogelijk zal behartigen. Dit kan immers het verschil maken tussen een hoge straf of wellicht een mildere veroordeling omdat er verzachtende omstandigheden worden meegewogen. Als u moet voorkomen bij de politierechtbank is het daarom van het grootste belang dat u zo snel mogelijk contact zoekt met een ervaren advocaat in Antwerpen. Deze kan uw zaak bekijken en met u bespreken wat er eventueel mogelijk is om veroordeling te voorkomen of om ervoor te zorgen dat er een zo laag mogelijke straf wordt opgelegd.

Kan ik ook zelf mijn verdediging voeren?

Natuurlijk kunt u bij de politierechtbank ook zelf uw verdediging voeren. Maar het is de vraag of dit verstandig is. U bent immers direct belanghebbende. Soms zegt een verdachte dingen die beter niet gezegd hadden kunnen worden of wellicht op een andere manier. Het is dan ook altijd raadzaam om u te laten vertegenwoordigen door een ervaren advocaat in Antwerpen. Deze kan weloverwogen voor u pleiten en een goede afweging maken van welke zaken wel en welke beter niet gezegd kunnen worden. Als u in hoger beroep gaat moet u sowieso beschikken over een advocaat die u ter rechtszitting bijstaat.

Een kantoor vinden dat uw belangen goed zal behartigen

Wilt u dat uw belangen zo goed mogelijk worden behartigd, kies dan voor een advocatenkantoor in Antwerpen dat ervaring heeft met het soort zaak waarvoor u juridische hulp zoekt. Anteius Advocaten is onder meer gespecialiseerd in strafrechtzaken. Maar ook als zakelijke klant kunt u bij dit kantoor terecht, want ook het bedrijfsrecht is bij hen in goede handen. Particulieren kunnen ook een beroep doen op dit kantoor voor familiezaken. U vindt de contactgegevens op de website. U kunt uw zaak telefonisch of per mail voorleggen om te laten beoordelen. Als het kantoor uw zaak aanneemt wordt er uiteraard contact met u opgenomen voor een afspraak voor een persoonlijk gesprek.

https://anteius.be