VSENV
Dienstverlening

Geef tweedehands meubels een tweede leven bij u thuis

Tweedehands meubels lenen zich vaak nog uitstekend voor herstel. Door deze meubels te repareren, te schuren, van stof te wisselen en op te pimpen, kan hen een heel nieuw leven worden geschonken. Er is vaak wel veel werk voor nodig, maar dan valt een volstrekt nieuwe look zeker te realiseren. Oude meubels belanden zo niet onnodig bij het oud vuil, maar kunnen nog jaren meegaan en zowaar een stijlvol element in elk type woning zijn. Een bijkomstig pluspunt is uiteraard dat u voor dergelijke tweedehands meubels een stuk minder betaald, dan wanneer u een volstrekt nieuwe exemplaren zou aanschaffen. Dit is toch zeker meegenomen, als u iets unieks zoekt voor uw woning.

Nog meer voordelen van tweedehands meubels

Bij Klaver Modern Wonen profiteert of bovendien van nog meer voordelen, als u een tweedehands meubel bij deze woonwinkel aanschaft. U krijgt namelijk optimale begeleiding in het vinden van dat ene specifieke meubelstuk wat een prachtige aanwinst voor uw interieur is. Al uw wensen worden besproken en samen met een deskundige medeweker gaat u op zoek naar de ideale match. Het is bovendien zo dat u zelf aangeeft welke materialen en kleuren er voor de uiteindelijke bekleding gebruikt moeten worden. Zo weet u zeker dat het meubelstuk uniek is en geheel voldoet aan uw wensen.

Eem service op maat

U krijgt volledige inspraak in hoe de tweedehands meubels eruit moeten komen zien. De meubels krijgen zo een eigen stijl, die u zeker zal aanspreken. Door de goede communicatie met deskundige medewerkers bent u bij Klaver Modern Wonen verzekerd van uitstekende kwaliteit en een service op maat. Alles wordt in het werk gesteld om uw tweedehands meubels in perfecte staat bij u thuis te brengen, waarna u er vast nog jarenlang van geniet. De meubels zien er zo goed als nieuw uit en passen zonder twijfel geheel bij de rest van uw interieur.

https://klavermodernwonen.nl