VSENV
Image default
Dienstverlening

Hoe gaat het bevriezen van vet in een kliniek in zijn werk?

Ze gaan eerst kijken hoe oud je bent of je wel een legale leeftijd bent om de behandeling ieder geval wel te krijgen. Je maakt nog een afspraak van tevoren op een bepaalde dag. Op de dag gaan ze kijken waar je het wilt en dan gaan ze je vet bevriezen op de plek waar jij het wilt. Het bevriezen van vet is helemaal niet gevaarlijk, terwijl mensen denken dat het wel gevaarlijk is. Niemand heeft er veel last van gekregen en al helemaal niemand moest naar het ziekenhuis gaan door de behandeling. Je eigen lichaam haalt eigenlijk de bevroren vetcellen uit je lichaam zonder zelf iets te hoeven doen. 

Niks te hoeven doen

Na de behandeling hoef je helemaal niks te doen. Je kan gewoon verder gaan met wat je wilde gaan doen die dag en hoeft niks te doen met de plek waar je vet bevroren is. Je krijgt alleen tijdens de behandeling een klein beetje last van de plek. Het voelt een klein beetje alsof er alleen een brandnetel op is gekomen en dat is het ook wel.

Geen operatie

Bij de behandeling heb je geen operatie nodig je krijgt alleen een machine op de plek waar jij geen tot weinig vet wilt hebben. De machine zet je alleen op je huid. Je hoeft niet in de plek te gaan met iets scherps. De machine wordt heel koud waardoor je buik ook heel koud wordt en je vet koud wordt en dus vanzelf weggaat. Je kan ook een blauwe plekken krijgen of rode plekken voor een weekje ongeveer ook maar. Het is helemaal niet schadelijk. Je kan er niet aan doodgaan of veel pijn van krijgen. Wanneer je geen vet wilt op een bepaalde plek is de machine het handigst