VSENV
Image default
Dienstverlening

Met Kewodak kunt u profiteren van een hoop kennis, ervaring en expertise

Het dakdekkersbedrijf dat een streepje voor heeft op andere dakdekkersbedrijven is Kewodak. Waarom heeft dit bedrijf dan een streepje voor op andere bedrijven? In de dakdekkersbranche is ervaring een absolute pré. En laten wij met Kewodak nou eens ervaring in overvloed hebben. Hoe komen we dan aan al die ervaring? Dat is simpel. We bestaan met ons bedrijf al meer dan 35 jaar en hebben in die jaren alle kennis in ons opgezogen. Ook hebben we van fouten, situaties en klanten veel geleerd. Niet alleen haalt u met ons een ongelofelijke kennis in huis, wij zijn ook zeer betrouwbaar, secuur en netjes. We doen alles voor onze klanten en bovendien hebben wij ontzettend veel liefde voor ons mooie vak.

Familiebedrijf met een hecht team

Wij leveren het beste voor particulieren en zakelijke klanten. Onder onze klanten vallen bedrijven, scholen (koepelorganisaties), verenigingen van eigenaren, woningcorporaties, gemeenten en particuliere woningen.

De nieuwste en innovatiefste concepten, dat is waar wij bij Kewodak gebruik van maken. Dit doen we met een hecht team, wij zijn dan ook een echt familiebedrijf. Iedereen in ons hechte team is trotse eigenaar van de juiste papieren die nodig zijn om ons vak gedegen en veilig uit te oefenen. Ons bedrijf zelf is aangesloten bij de brancheorganisatie Vebidak en erkend door kwaliteitskeurmerk Dakmerk. Ook prijken de procescertificaten VCA en KOMO aan onze muur.

Er wordt door ons veel waarde gehecht aan lange termijn relaties en lange termijn oplossingen. We zullen dan ook nooit voor snelle oplossingen en half werk gaan en gaan graag een mooie langdurige relatie met u aan. Wij staan dan ook nooit stil en investeren continu in ons bedrijf en onze mensen, zodat onze klanten verzekerd zijn van een lange dienstverlening met ons.

Tal van mogelijkheden tot verduurzaming

Wij hebben ons met Kewodak gespecialiseerd in alle soorten werkzaamheden op en rond platte daken. Reparaties, onderhoud, renovaties, verduurzamen, adviseren en spoed-reparaties, het behoort allemaal tot onze werkzaamheden.

Tegenwoordig zijn wij bij veel klanten bezig met het verduurzamen van hun daken. Platte daken bieden dan ook veel kansen op het gebied van verduurzaming, dit komt door de oppervlakte en de vorm die ze hebben. De één kiest voor vergroening, de ander voor een insectenhotel of waterbuffering en weer een ander kiest voor zonnepanelen op plat dak. Welke kant u ook op wilt met uw dak, wij vertellen u graag alles over de diverse mogelijkheden en realiseren het voor u!

 

https://www.kewodak.nl/