VSENV
Image default
Dienstverlening

Revalidatie voor chronische pijn, pijnvermoeidheid of vermoeidheid

Er zijn een hoop mensen die dagelijks te maken hebben met zo veel lichamelijk klachten, dat het hun leven gaat beheersen. Denk hierbij aan chronische pijnklachten of blijvende vermoeidheid. Het kan soms knap lastig zijn om met deze klachten om te gaan of om het te verminderen. Wanneer u dagelijks pijnklachten ervaart en niet goed meer kunt participeren in de maatschappij, belandt u in een vicieuze cirkel. Hoe langer u klachten ervaart, hoe groter de kans dat de fysieke pijn uitgroeit tot psychische pijn. En daar zit u vast niet op te wachten. Gelukkig is er een uitweg! Wellicht heeft u al een behandeling gehad bij de huisarts, psycholoog of de fysio, maar als dat niet heeft mogen baten, gaat u het best in zee met Revalis.

Een behandelprogramma op maat bij een specialist

Revalis is een kliniek voor chronische pijnklachten en blijvende vermoeidheid. Hier werken verschillende specialisten onder één dak. Daarbij werken ze met unieke interdisciplinaire behandelprogramma’s (MSRZ of SGGZ) waardoor er een uniek, kortdurend en intensief behandelprogramma voor u opgesteld kan worden. Uiteraard is uw voornaamste doel om van uw klachten af te komen en weer energievol mee kan draaien in de maatschappij. Het uitgangpunt van Revalis is dan ook: maatschappelijke participatie. Dit draagt namelijk voor een zeer groot deel bij aan uw algehele gesteldheid. Bovendien focussen deze specialisten zich niet enkel op de ziekte en zorg, maar juist op uw gezondheid en gedrag. Er wordt gestart met een zorgvuldige diagnostiek, waarna u een passend behandelprogramma ontvangt. De behandeling bestaat uit groepssessies, waarin het algemene kader wordt besproken, en individuele sessies.

Stel uw vragen telefonisch

Wilt u zich aanmelden voor een behandeltraject op de locaties van Revalis in Den Bosch en Breda? Dn heeft u een verwijzing nodig vanuit uw medisch specialist of huisarts. Daarna is het mogelijk om u aan te melden als patiënt. Wanneer u nog vragen heeft over hun dienstverlening rondom chronische pijnklachten en blijvende vermoeidheid, neemt u het best telefonisch contact met hen op of vult u het contactformulier in.