VSENV
Image default
Hobby en vrije tijd

Persoonlijke cadeaus die leuk zijn om te geven en te krijgen

Verjaardagen, sinterklaas, kerst of iemand die iets behaald heeft, het geven en krijgen van cadeaus kan op allerlei verschillende gelegenheden. Daarbij is het ook nog eens extra leuk als iemand jou iets geeft waar jij van weet dat iemand moeite heeft gedaan om dit te kopen of te maken. Iemand die net zijn eerste boek heeft gepubliceerd kun je bijvoorbeeld een gegraveerde pennen set geven. Dit is een cadeau dat aansluit op de gebeurtenis, erg persoonlijk is en daarbij iemand een teken van waardering en aanmoediging kan geven. Zo zijn er nog heel veel cadeaus die je kunt personaliseren. In dit artikel worden een aantal genoemd.

T-shirt met gekke opdruk

Voor bepaalde mensen in je leven weet je dat zij dit cadeau zullen waarderen en de grap er zeker van in zullen zien. Dan praten we over een t-shirt met daarom bijvoorbeeld jouw eigen hoofd en een gekke tekst of uitspraak van jou of van degene die het cadeau ontvangt. Ook foto’s van iemand zijn kinderen of gezin met een leuke tekst erbij is een leuk cadeau om te krijgen maar vooral om te geven. De grap is dat iemand vaak toch wel een serieus cadeau verwacht voor bijvoorbeeld een verjaardag, maar een lolletje mag ook wel eens. Er leuk om in de kring op je verjaardag zo een misschien wel gênant cadeau uit te pakken en de teksten of plaatjes aan de hele kring te moeten uitleggen.

Gepersonaliseerde mokken of glazen

Vaak zie je mokken met leuke opdrukken. Zo heb je bijvoorbeeld mokken die een ander plaatje laten zien als ze koud zijn dan als ze warm zijn. Ook kun je mokken of glazen personaliseren.

Met het personaliseren van glazen laseren ze dan de gevraagde tekst erin en heeft de tekst een witte doffe kleur op het glas. Natuurlijk kun je ook een mok zelf versieren of ene leuk kaartje erbij schrijven met een parker pen met naam. Een mok die iemand mee kan nemen naar zijn werk is erg leuk als hier een persoonlijke boodschap, plaatje of dergelijke op staat.

Praktisch maar ook leuk

Naast dingen zoals een t-shirt kun je ook denken aan hele praktische cadeaus met een persoonlijke touch eraan. Een gegraveerde cross pen bijvoorbeeld, iets dat iedereen wel gebruikt voor het noteren van of wel werk of misschien een boodschappenlijstje maar wat toch weer elke keer bij gebruik van de pen kan doen denken aan jou als gever van het cadeau.

Maar ook als iemand erg lange verhalen of stukken moet schrijven kan een lamp pennen merk natuurlijk een praktisch cadeau zijn maar kun je deze ook leuk verpakken of persoonlijk maken door iets te laten maken op de pen dat persoonlijk is.

Van eigen hand

Tevens kun je zelf iets maken, zoals een gebreid kussensloop met een naam erop, een koelkastmagneet met een foto van jullie en een leuke tekst of iets praktisch zoals een

opbergdoosje met persoonlijke tekst erop. Iets zelf maken is voor jou leuk om te geven maar ook zeker om te ontvangen, dan weet je dat iemand extra moeite heeft gedaan en aan jou als persoon hebt gedacht bij het maken.