VSENV
Dienstverlening

Uw huis isoleren tegen de warmte

Zweet u in de zomer peentjes door de binnensluipende warmte in uw huis? En bent u op zoek naar een permanente oplossing in de vorm van plafond isolatie tegen de warmte? Easycell brengt u een oplossing! Met de gebruiksvriendelijke Easycell vlokken kunt u eenvoudig en snel uw huis isoleren tegen warmte en hitte. In de zomer blijft uw huis dan langer koel. Het isolatiemateriaal zorgt ervoor dat de warmte uw huis niet binnen kan dringen. Zo houdt u zelfs bij de meest tropische temperaturen de hitte buiten de deur. Daar staat tegenover dat ‘s winters de warmte van uw kachel beter in huis blijft hangen. De isolatie van uw plafond met Easycell resulteert in een hoger wooncomfort en een lagere energierekening door goede warmteregulering.

Houd het hoofd koel met het juiste isolatiemateriaal

Het isoleren van uw huis tegen warmte en hitte hoeft niet gepaard te gaan met ingewikkelde verbouwingen. Hoewel het soms lastig is om een dak goed te isoleren, maken de materialen van Easycell deze klus voor iedereen toegankelijk zonder in te leveren op kwaliteit. Ook voor de doe-het-zelver! De wollige isolatievlokken isoleren zelfs 30% beter dan andere methodes. Bovendien zijn ze goedkoper dan andere materialen met dezelfde isolatiewaarde. Tegelijkertijd zijn ze brandwerend en milieuvriendelijk. Binnen één dag en zonder verbouwing is uw huis geïsoleerd tegen de warmte, waardoor u kunt genieten van heerlijke koelte in huis.

Isoleer uw plafond tegen de warmte met Easycell

Wilt u graag meer informatie over de isolatie van uw plafond om warmte te weren? De specialisten van Easycell voorzien u graag van alle gewenste informatie over het plaatsen van isolatiemateriaal. Ook leggen zij graag de werking en het gebruik van de wollige Easycell vlokken aan u uit. Neem contact met ze op en krijg een warm welkom, een uitstekende service en de perfecte isolatie. Zo blijft uw huis in de winter behaaglijk warm en in de zomer verfrissend koel.