VSENV
Zakelijke dienstverlening

Een gastvrije uitstraling door het juiste horecameubilair

Mooi horecameubilair is onmisbaar wanneer u wilt dat uw onderneming een goede uitstraling heeft. Of u nu de uitbater bent van een gezellige bruine kroeg of directeur van een grote hotelketen. In elke horecaonderneming wordt de sfeer bepaald door het meubilair. Daarom doet u er verstandig aan om hier voldoende tijd voor uit te trekken. Elke horeca gelegenheid heeft zijn eigen uitdaging op het gebied van inrichting. Als u beschikt over een kleine ruimte, kan het lastig zijn deze praktisch en efficiënt in te richten. Hoe kunt u zoveel mogelijk gasten kwijt zonder dat zij het gevoel hebben als sardientjes in een blik te zitten?

Een specialist die met u meedenkt

Voor u als horeca ondernemer is het inrichten van uw horeca ruimte geen dagelijkse kost. De specialisten van Lavigne zijn echter wel dagelijks met horecameubilair en inrichtingen bezig. Zij geven dagelijks advies op maat aan ondernemers zoals u. Met ruim 17 jaar ervaring in projectinrichting heeft het team van Lavigne inmiddels elke situatie al wel meegemaakt en is er geen uitdaging die ze uit de weg gaan. Komt u er niet uit met de inrichting van uw pand? Neemt u dan contact op met de mensen van Lavigne.

 

Het team van Lavigne staat voor u klaar

Met een breed aanbod aan horecameubilair heeft Lavigne voor elke horecagelegenheid het juiste meubilair in huis. Dus ook voor uw kleine huiskamercafé of grote congrescentrum. Op de website vindt u verscheidene referenties en kunt u verschillende prachtige projectinrichtingen zien. Voor een volledig beeld van al het horecameubilair is het aan te raden een kijkje te nemen in de showroom in Zoutleeuw. Hier kunt u terecht tijdens kantoortijden, maar op afspraak ontvangen ze u ook graag ’s avonds of in het weekend. Zo kunt u op een moment dat het u uitkomt in alle gerust uitzoeken welk horecameubilair past bij uw onderneming.

https://lavigne.be/