VSENV
Dienstverlening

Zo verloopt het transport van zeevracht naar Suriname probleemloos

Een zeevracht naar Suriname regelen is een hele klus, zeker als u hier geen ervaring mee heeft. U moet allereerst het transport zelf regelen en vervolgens alle douaneformaliteiten afhandelen. Als de papieren niet in orde zijn is de kans groot dat uw zending het land niet uitkomt of dat er problemen ontstaan als uw container in Suriname arriveert. Als u het te ingewikkeld vindt om het transport zelf te regelen is er gelukkig de mogelijkheid om dit uit te besteden aan een bedrijf dat hier ruime ervaring mee heeft. Zo komt uw zeevracht naar Suriname veilig en op tijd in het land van bestemming aan.

Welke zendingen worden naar Suriname verscheept?

Omdat Nederland en Suriname nog steeds nauwe banden hebben vanwege het verleden, wordt er regelmatig zeevracht naar Suriname verscheept vanuit Nederland. Dit gaat meestal per boot omdat dat het goedkoopst is. Maar er gaan ook vrachtvliegtuigen vanuit Nederland naar Suriname. Per vliegtuig worden doorgaans kleinere pakketten verstuurd. Als u handel drijft met Suriname dan verstuurt u wellicht vaker een vracht naar dit land. Maar zelfs dan is het prettig om de administratieve afhandeling aan een deskundige te kunnen overlaten. U kunt er dan van verzekerd zijn dat uw spullen in goede handen zijn en op tijd arriveren.

Wie kan mijn zeevracht naar Suriname goed voor mij regelen?

Heeft u zeevracht voor Suriname? Neemt u dan contact op met SME Shipping. Dit bedrijf verzorgt al vele jaren het transport naar Suriname van onder andere zeecontainers en inboedels. Het transport wordt met de grootst mogelijke zorg uitgevoerd. Kleine pakketten worden wekelijks op een vaste dag opgehaald. Heeft u een grote zending, zoals goederen voor de verkoop of een inboedel, dan kunt u hiervoor een aparte afspraak maken. De contactgegevens van SME Shipping zijn op de website te vinden. U krijgt vooraf een prijsopgave zodat u weet waar u aan toe bent. In deze prijs zijn alle bijkomende kosten inbegrepen, zoals de douane afhandeling.

https://www.smeshipping.nl