VSENV
Woning en Tuin

Overstappen van natuurlijk gras naar kunstgras? Hovenier nabij Hendrik-Ido-Ambacht helpt u!

Wilt u de diensten van een hovenier in de omgeving Hendrik-Ido-Ambacht inschakelen bij een overstap van natuurlijk gras naar kunstgras? Dit behoort voor diverse hoveniersbedrijven tot de mogelijkheden. Kunstgras wint aan populariteit. Het imago van kunstgras dat er al te nep en plastic uitziet, begint steeds meer te verdwijnen met de komst van hoogwaardig kunstgras. Dit kunstgras ziet er niet alleen prachtig uit, maar voelt ook nog eens heerlijk aan. En dat is pure winst, want kunstgras is erg multifunctioneel, altijd groen én gebruiksvriendelijk. Zet de grasmaaier alvast te koop, deze behoort met kunstgras echt tot het verleden.

De voordelen van kunstgras op een rijtje

Misschien wel het allerfijnste aan kunstgras: nooit meer grasmaaien. Een grasmat van kunststof vraagt erg weinig onderhoud en blijft altijd prachtig groen. U hoeft niet meer in de weer met onkruidverdelgers en kale plekken in uw gazon zijn verleden tijd. Daarbij benadert een goede kunststof grasmat natuurlijk gras op heel realistische wijze. Bij Van der Wel Hoveniers kiest u uit verschillende soorten kunststof gras. Denk hierbij aan speelgras en siergras voor in uw tuin, ideaal voor als u jonge kinderen heeft. Maar ook is er kunstgras voor op het balkon, tegen een muur of schutting of voor een sportveld(je). De groenspecialisten van Van der Wel Hoveniers kunnen u helpen bij het uitzoeken van juiste grassoort. Daarbij kunnen ze het kunstgras zowel voor uw aanleggen en periodiek voor u onderhouden. 

Graslevering en montage door de groenspecialist

Deze hovenier is werkzaam in Hendrik-Ido-Ambacht en omgeving. Deze specialist is al veertig jaar actief in de groene sector en werkt met zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers. Niet alleen biedt deze hovenier een breed scala aan diensten en een diepgaande vakkennis, een kwalitatieve persoonlijke service staat voorop. Deze hovenier gaat uit van uw wensen, en denkt mee op zowel creatief als functioneel gebied. Door de stijgende vraag naar kunstgras heeft Van der Wel Hoveniers inmiddels een ruim portfolio opgebouwd aan opgeleverde kunstgrasprojecten. Voor de levering en de montage van kunstgras bent u bij deze hovenier in Hendrik-Ido-Ambacht daarom in goede handen.

https://vanderwelhoveniers.nl/