VSENV
Image default
Aanbiedingen

Mooi verlicht met Philips Hue

Een nieuw huis vraagt altijd om nieuwe verlichting. En dat doe je heel eenvoudig met een Philips Hue aanbieding. Zo’n aanbieding is ideaal, want Philips Hue verlichting is niet het goedkoopste dat je kunt vinden. Wel is het duurzaam en kwalitatief sterk. Je weet waarschijnlijk wat je kunt verwachten van Philips en Philips lampjes. Dat geldt dus ook voor Philips Hue. Toch liever andere verlichting? Ook dan kun je terecht op aanbiedingen.nu.

Begin met een set

Philips Hue verlichting werkt in principe ook als je alleen de lampjes koopt. Maar je hebt er een stuk meer aan als je begint met een set. Een set bevat ook een bridge. Die koppel je met je internet, draadloos of via de kabel. Dan kun je via een app je verlichting bedienen. Daarmee kun je de intensiteit van je verlichting bijvoorbeeld bepalen. Pas als je een set met een bridge hebt, heb je echt de meerwaarde van de Philips Hue verlichting ten opzichte van andere verlichting. Je kunt ook los een afstandsbediening kopen als je geen app wil gebruiken.

Kleuren of wittinten

Philips Hue lampen zijn er in kleur of in wit. Je hoeft je verder niet te beperken. De kleurverlichting kun je in elke kleur instellen die jij wil. Zelfs op sfeer of aan de hand van een foto. En je kunt de intensiteit van de kleur ook nog instellen. Voor witte Philips Hue lampen geldt dat je kunt instellen of je wit licht of meer warme tinten wil.

Gerelateerde artikelen

Uw autorijschool Utrecht

Je huis schoonmaken met deze tips

Waarom een speeltuin kopen een goed idee is