VSENV
Image default
Financieel

Persoonlijke lening met een relatief slechte kredietstand is voortaan mogelijk: kijk nu!

Het leven kan soms citroenen naar ons gooien en eisen dat we limonade maken op de beste manier die we kunnen. Een onverwachte pech van uw auto, een enorme belastingfactuur aan de belastingdienst of zelfs een kapotte wasmachine kan u op een hoog en laag niveau laten staan voor de beste persoonlijke lening die er is.

Helaas, voor die individuen die een slecht krediet hebben, is de zoektocht soms al voorbij voordat het begint – omdat ze vaak geldschieters vinden die zeggen: “nee, nooit, absoluut niet”, wanneer ze particulier geld lenen zonder BKR toetsing aanvragen. Een beetje onderzoek toont echter aan dat er banken en instellingen zijn die zich specifiek richten op mensen met slecht of slecht krediet – en die de broodnodige financiering bieden voor mensen die zich zonder nadenken afwenden.

Lening zonder onderpand

Een persoonlijke lening is een ongedekte lening – dat betekent dat er, in tegenstelling tot een hypotheek of een autolening, geen onderpand is voor de lening. Persoonlijke leningen zijn risicovol voor kredietverlenende instellingen; door hun aard zijn ze moeilijker te krijgen dan de meeste leningen, vooral voor mensen met een ondeugdelijk krediet.

Uw persoonlijke lening zonder BKR toetsing

De eerste stap om te bepalen of u in aanmerking komt voor een persoonlijke lening met slecht krediet is het invullen van een aanvraag. De aanvraag vereist doorgaans uw volledige naam, sofi-nummer, inkomens- en arbeidsgegevens en andere identificatiedocumenten. Een kredietverantwoordelijke zal uw kredietwaardigheid bepalen op basis van uw FICO-kredietscore, hoewel bepaalde soorten persoonlijke leningen nu beschikbaar zijn zonder kredietcontrole. Deze leningen zijn echter meestal niet hoger dan $1000.

U kunt uw aanvraag beter goedkeuren door in eerste instantie een kleiner bedrag te lenen, of door in te stemmen met meer betalingen gedurende een langere leenperiode. Door je betalingen lager te maken, ziet de lening er aantrekkelijker uit voor kredietverstrekkers – en dit verhoogt je kansen op goedkeuring.

Het bewijs van een stabiel inkomen is een must voor een persoonlijke lening met een slecht krediet. Als je dezelfde baan voor een lange periode aanhoudt, vergroot dat je kansen om het geld te krijgen dat je nodig hebt.

Het leenproces is niet moeilijk en snel geregeld

Omdat persoonlijke leningen geen formele afsluiting vereisen, is de periode van aanvraag tot goedkeuring een relatief snel proces dat bestaat uit de aanvraag, de promesse en het betalingsschema. Het papierwerk is sterk verminderd voor persoonlijke leningen, waardoor dit soort leningen minder lastig is dan een traditionele hypotheek- of autolening.

Online aanbieders

Er zijn veel grote financiële instellingen die online via het internet slechte persoonlijke leningen aanbieden. Door zich online aan te melden, kunt u de tarieven met verschillende kredietverstrekkers vergelijken voordat u de lening accepteert. Er zijn ook veel sites die vergelijkingsshopping aanbieden voor uw persoonlijke lening met slecht krediet. Sommige van de kredietverstrekkers die deelnemen aan dit soort diensten concurreren daadwerkelijk voor uw bedrijf, waardoor uw rente aanzienlijk lager kan zijn dan de standaard bank kan bieden.

Persoonlijke leningen voor mensen met een slecht krediet kunnen voor maar liefst duizend dollar zijn, of zelfs vijfentwintigduizend dollar. De looptijd van de lening kan enkele maanden tot zelfs zeven jaar bedragen. Een waarschuwing: wees voorzichtig om alleen te lenen wat u nodig heeft en wat u zich kunt veroorloven om uw krediet niet verder te schaden. Terugbetaling van uw slechte krediet persoonlijke lening kan u helpen om uw kredietscore te verbeteren. Veel kredietnemers die hun lening met succes terugbetalen, vinden dat hun kredietscore in een jaar of twee veel beter wordt.

https://www.leningenhypotheek.com/