VSENV
Image default
Financieel

Deze vakkundige specialist helpt u bij een hypotheek oversluiten in Ede

Gaat u een hypotheek oversluiten in Ede of niet? Het is een lastige keuze. Enerzijds kunt u een hoop besparen op uw maandelijkse lasten als u voor een goedkope hypotheek kiest, maar anderzijds is een hypotheek oversluiten in Ede ook een groot risico. Aan het oversluiten zelf zijn namelijk de nodige kosten verbonden. U moet dus goed overwegen of het het wel waard is om over te stappen op een nieuwe hypotheek.

De kosten van het oversluiten

Aan een hypotheek oversluiten in Ede zijn meerdere kosten verbonden, waaronder taxatiekosten, notariskosten en een eventuele boete bij uw oude bank. Taxatiekosten zijn er aangezien u bij het afsluiten van elke hypotheek altijd uw huis opnieuw moet laten taxeren, zodat de hoogte van de nieuwe hypotheek kan worden berekend. Notariskosten zijn bedoeld voor de notaris in Ede, die u helpt bij het oversluiten van de hypotheek. Als laatste kunt u een boete bij uw oude bank verwachten, aangezien u heeft besloten het contract vroegtijdig te beëindigen.

De service van een specialist

Van der Horn Financiële Diensten heeft in de ruim 20 jaar dat het bestaat een ruime ervaring opgebouwd, die het bedrijf goed kan gebruiken bij het adviseren van zijn klanten. U bent dan ook verzekerd van advies van uitstekende kwaliteit. Bovendien opereert het bedrijf onafhankelijk en bespreekt het alle mogelijke hypotheken – dus niet alleen de hypotheken waar het bedrijf zelf voordeel van heeft.

Klantvriendelijkheid

Ook klantvriendelijkheid staat erg hoog in het vaandel. Dit is te merken aan het feit dat Van der Horn Financiële Diensten rekening houdt met starters. Zij krijgen bijvoorbeeld korting op de adviesgesprekken omtrent het afsluiten van een hypotheek. Bovendien krijgt u als klant de ruimte om uw specifieke wensen en eisen aan te geven en wordt hier zo veel mogelijk rekening mee gehouden. Het gaat tenslotte om uw hypotheek en uw geld. Klanten kunnen de vriendelijke en klantgerichte service van het bedrijf erg waarderen.

https://www.hornfd.nl/